Taku on nyt päässyt kahteen otteeseen radalle treenailemaan ja ollaan käyty paljon metsälenkeillä ym. kuntoutusta. Hyvin on ranne nyt kestänyt, eikä ontumista ole tullut takaisin!! JEIII !!! Hieman kyllä hirvittää mennä tällaisella treenimäärällä SM-kisoihin, tauko kun pahasti katkaisi hyvän tuntuman... Vielä Takun kanssa yhdet hassuttelutreenit huomenna ja sen jälkeen suunnataan perjantaina auto kohti Jyväskylää. Onneksi perjantaina on yksi harjoitusstartti ennen varsinaisia arvoratoja. Lauantaina ollaan Takun kanssa TSAUn joukkueessa ja suoritetaan tänäkin vuonna ankkurin virkaa, mä vaan jotenkin tykkään olla ankkurin paikalla :)  Yksilöissä startataan 120. parina, joten onneksi rataantutustumiset on jaettu, ettei tarvitse kolmea tuntia odottaa omaa vuoroaan rataantutustumisen jälkeen. Näillä eväillä siis lähdetään reissuun tänä vuonna ja yritetään Takun kanssa tehdä parasta mahdollista yhteistyötä radalla!!

Noah pääsi viime viikolla sijaistamaan taas Takua treeneihin. Tehtiin Jounin kehíttelemää rataa, joka keppien osalta osoittautui liian vaikeaksi Noahlle, mutta otettiin sitten parissa pienemmässä pätkässä rata. Ja ohjauksellisesti meni kyllä tosi hyvin! Tällä viikolla Noahn kanssa vain itsenäistä kepittelyä heittopalkalla ja kontaktileikkiä alastuloilla. Noahn mahdolliset viralliset kisastartit siirtyy ainakin elokuun alkuun, mikäli silloin pystyn vielä radalla lyllertämään, muuten startti siirtyy sitten loppuvuodelle. Hyvällä pohjalla kuitenkin nyt mennään ja ehkä jotenkin haluaisinkin vielä kouluttaa eteenpäin ennen virallisia kisoja...

Milo on päässyt kahteen otteeseen pureskelemaa ja kerran tottistelemaan. Viime viikolla otettiin Timon kanssa pitkää liikettä ja pari pakoa ja tällä viikolla maanantaina käytiin Jarmon kanssa vartioimassa ja muistuttelemassa selkäkuljetusta. Kuljetuksessa olikin hieman muistuttettavaa ja taas oli kelpieherra ravistettava ennen käyttöä. Ravistelun jälkeen alkoi taas sujua...  Tottista tehtiin maanantaina ennen puruja, jäävät ja eteenlähetys, ei ongelmaa :)   Heinä alkaa pelloilla olla jo niin pitkää, ettei Milosta edes selkää joukosta erota, mutta kyllä ennen koetta täytyy vielä käydä ajamassa.



Ainiin ja meillehän tarjottiin Takun kanssa mahdollisuutta osallistua EO 2012 yksilökisoihin Ruotsissa 28.-29.7. ja mehän sinne tietysti lähdemme, mikäli vaan minä pysyn vielä hommassa mukana. Matkat ja yöpymiset on jo hommattu, joten nyt vaan katsotaan mikä tilanne heinäkuun lopulla on!!