Jippii, nyt ne tuli!! Meinaan SM-kisa perhoset vatsassa !  Olen jo ollut huolissani kun tulevat SM-kisat eivät olleet vaikuttaneet millään tavalla, mutta eilen kun julkaistiin lähtölista ja kisakirje, niin ne ilmestyi :)  Ilman perhosia on turha mennä arvokisoihin kisaamaan... oltais vaan siellä jo. Kerrankin oli todella hyvä tuuri kun makseja on kisassa yhteensä 183 kisaajaa ja Taku starttaa jo 20. kieppeillä eli on ratakin vielä tuoreessa muistissa kun lähtöviivalle astellaan, toisaalta poistuu kyllä käytöstä hyvä tekosyy jos kaikki ei menekään niin kuin suunnitteli... :)

Treenaaminen on meillä ollut nyt aikast kevyttä ja lähinnä ollaankin haettu kuuman kestävyyttä ulkoilemalla lämpimässä. Kentällä ollaan käyty viime torstaina omissa treeneissä, Jamppa oli kyhännyt hyvän radan ja saatiinkin se lopulta puhtaasti läpi, taas tuli vastaan hyviä pointteja jotka tulisi muistaa viikonloppuna: mm. turhat jarruttamiset radalta pois ja luottoa koiraan!! Maanantaina kävin kentällä ottamassa ihan pienen treenin, pari käännös palkkaa, kontaktien vahvistamista palkalla ja ilman, sekä keppien vahvistamista etupalkalla. Fiilis oli treenissä hyvä ja se on nyt pääasia! Vielä meillä on huomenna lyhkäset omat treenit kentällä, tarkoitus siis ei ole tahkoa mitään viimeistä paniikkitreeniä, ennemminkin ehkä kerralla hyvä nolla ja pois, mahdollisesti vahvistaa vaikka keppejä jos radalla on sellainen hyvä kohta. Perjantaina iltapäivällä lähdetään suuntaamaan kohti Lahtea, agilitystartti alkaa klo 17 ja sitä ennen täytyy käydä vastaanottamassa hotelli. Lauantaina juostaan joukkueradalla, jossa Taku on ankkurina ja toivottavasti päästään starttaamaan ihan viimeisten joukossa ;)   Sunnnuntaina tosiaan vuorossa NE yksilökisat, jotka alkaa hyppyradalla klo 8.30. Finaalit iltapäivällä :)

 

 

Elämää SM-kisojen ohella...

Muut meillä ovatkin saaneet nyt viettää taukohetkiä, Milon kanssa ei jälkikokeen jälkeen olla käyty kuin kerran agitreeneissä viime maanantaina ja muuten ollaan hoidettu peruskuntoa. Maanantaina Milon kanssa rataa meni kuitenkin Jouni kun itse en halua nyt sekoittaa omaa päätäni kahden erilaisen koiran kanssa. Noah on saanut olla ihan pentuna, senkin kanssa otin maanantaina vähän putkia ja siivekkeen kiertoja. Rotta taas on juoksunsa valutellut ja käynyt hieronnassa, jossa todettiinkin neidin olevan melko jumissa... pahimmat jumit oli kinnernivelissä ja toisessa ranteessa, jotka taas aiheutti kireyttä muuallekin ja näin ollen koiruus oli ihan vino :(  mutta Tanja sai kuitenkin Rotan kerta hieromalla auki ja nyt otetaan pari päivää vähän rauhallisemmin. Ensi viikolla olisi tarkoitus Rotan kanssa ottaa pari agitreeniä ja sitten Juhannusaattona korkata Rotan agilityura Tuorlan juhannuskisoissa, hihhii... saas nährä kuin meitin käy :-)