Pääsiäiskisat on nyt kisattu ja tulokset olisivat voineet olla hieman paremmat. Takulle tulossaldo 0, hyl, hyl ja Milolle 15, hyl, 15, johan sitä tässä jo onkin tuloksilla juhlittu koko maaliskuu... Radat olivat kuitenkin molemmilla kokonaisuutena hyviä ja supertyytyväinen olin Milon kontakteihin, NE OLI  IHAN SUPERIT!!!! Täysillä päähän, pysähdys ja menoksi, mahtavaa :) Ensimmäistä kertaa nyt näkyi tämä muutaman kuukauden kontaktien hiominen, en menettänyt uskoani metodiin  ja sitkeys palkitaan.

Takun ensimmäinen rata oli päivän ainut nolla ja radalle lähdinkin aikamoisessa kiireessä, myöhästyin vähän rataantutustumisesta, en ehtinyt vessaan, koira lähtö alueelle, takki pois ja radalle... mielenkiintoista, mutta rata itsessään oli kyllä melko hieno ja kontaktit oli tosi hyvät, A:n kontakti olisi voinut olla nopeampi, sij. jaettu 4. ja aika kovassa seurassa ;) Toiselle radalle ajattelin lähteä tekemään myös nollaa, mutta toisin kävi, hätäilin yhdessä kohdassa kun oli kiire radan jatkoon ja siitä sitten kielto. Hylly tuli sitten siitä kun hyppäsi A:n harjan yli, eikä kyennyt siitä vauhdista enää pysähtymään korrektisti, jatkaessani rataa Taku kiipesi takaisin A:lle... muuten kyllä ihan ok rata :) Viimeinen rata loppui sitten jo puoleen väliin kun omasta ohjausvirheestä johtuen ohjasin Takun väärään putkeen.

 

Milon ensimmäisellä radalla 4. rima tippui, taas omasta virheestä, kepeiltä kielto kun en kontaktien ihailulta muistanut kääntää Miloa ennen pussia. Loppuun vielä keinun kontaktivirhe kun ei enää kiinnostanut ohjata sitä kunnolla. Toisella radalla Milolle ei tullut muuta virhettä kuin yksi este väärään suuntaan ja sekin johtui siitä, että Milo kääntyi liian hyvin..., mutta hyvä niin. Viimeisellä radalla tuli alas kolme rimaa, mutta nekin kaikki ihan mun omia ohjausvirheitä.