Voi nakin nakki sentään... Milo on nyt tehnyt Jarmon kanssa tosi hyviä ja onnistuneita treenejä, mutta menin nyt sitten eilen ottamaan pitkästä aikaa Hannun kanssa puruja... pitäisi nyt vaan pysyttäytyä siinä samassa koemaalimiehessä kun kokeisiinkin on aikaa enää kaksi viikkoa. En tiedä mitä loppujen lopuksi meidän treenissä tapahtui vaikka yritin selittää selkeästi mitä olisin halunnut treenata... mutta kentällä kuitenkin maalimies ja minä tehtiin kahta täysin eri treeniä ja Milo parka yritti siinä välissä toimia jotenkin ja johonkin suuntaan. Otettiin sitten vielä lopuksi Milolle toinen treeni, joka meni jo hieman paremmin, ainakin maalimiehen ja mun yhteityön puolesta.... mutta silti jäi kyllä tosi paska fiilis treenistä. Ennen tätä en ole pätkääkään jännittänyt C-osaa, mutta nyt jännitän sitten sitäkin. Päätin nyt, etten treenaa muiden kuin Jarmon kanssa ennen koetta.

Ennen puruja otin estenoudot kentällä. Ne meni tosi hyvin, hypyssä ei ollut mitään ongelmaa ja A-esteen Milo meni tosi hienosti. Ensimmäisellä hyppynoudolla Milo lähti hyppäämään takaisin päin tosi pienellä nopeudella ja vinosti, mutta hyppäsi yli koskematta esteeseen. Toisella hyppy oli tosi upea :) Aina vähän jännittää tuo Milon metrinen kun lähtee hyppäämään niin kaukaa ja lentoaika ilmassa on aika pitkä, sen ajan hiljaisuus tuntuu välillä todella pitkältä. A-esteen noudon otin vain kerran koska se meni hyvin, eikä Milolla ollut hahmotusongelmia suorittaa estenoutoja peräkkäin ilman palkkaa. Olen päättänyt etten nyt hirveästi hinkkaa tottista, se on mitä se on ja vahvistetaan vain sitä mitä osataan!

Ensi lauantaina on meillä seuraavat purut Kuusjoella, silloin Jarmo tulee treenaamaan porukan kokeeseen menijöitä ja toivottavasti saatais Milolle nyt hyvä normi treeni aikaiseksi... jotta v*tutus edes vähän tästä laantuisi.