No jopas oli viikonloppu!! Molemmilta päiviltä lisää kirjaimia Takun nimen eteen. Lauantaina ollut BH-koe suoritettiin erittäin kunniakkaasti läpi ja tänään saatiin tuplanolla ja Takulle se viimeinen H-sert ja näin ollen Takusta tuli agilityn hyppyvalio, FI AVA-H!! Eipä olisi oikeastaan paremmin voinut mennä kun molemmat tavoitteet tuli saavutettua :)

 

Lauantain BH-koe sujui odotettua paaaljon paremmin, hieman jännitti miten Taku kestää puunnuttavan pitkän seuruuosuuden, mutta ihan turhaa. Taku suoritti koko kaavion alusta loppuun täysin samalla intensiteetillä!! Valitettavasti tätä ei tullut videolle. Molemmista seuruista arvosana erittäin hyvä, molemmat jäävät erinomaisia, luoksetulo erittäin hyvä ja paikka makuu erinomainen, tuomarina Harri Laajajärvi. Kaupunkiosuushan nyt oli Takun kohdalla täysin selvä asia, sen olisi voinut vaikka jättää väliin :)  Siellä se orava vaan tallusteli omana itsenään...

Tänään sitten ajeltiin Poriin asti hakemaan sitä viimeistä hyppysertiä, olihan se sentään tänään ensimmäinen mahdollinen päivä vastaanottaa se! Ja hyppysertin kanssahan sieltä kotiin tultiinkin :)  Löydettiin kyllä samalla reissulla hallipohja jossa ei ihan heti olla tulossa kisaamaan, meinaan ensimmäinen pohja missä Takulla ei oikein pitoa ollut ja varsinkin hyppäri meni Takun osalta aika pahaksi sutimiseksi. Aika kuitenkin riitti 3.sijaan. Toinen rata oli agilityrata, tällä radalla Takulla piti tassut jo vähän paremmin, mutta aika pitkälti jäi käännökset tehottomiksi. Keinu oli ihan tosi hyvä eli treeni on kannattanut, mutta ei katsota sitä meidän hosastua puomin alastulokontaktia... en kyllä tainnut Takulle pysäytyskäskyä sanoakaan, mutta pienestä lenkistä huolimatta jäätiin voittajalle vain 1s.

 

Tässä ensin agilityrata...

 

 

 

 

Ja sitten Takun hyppyrata!!

 

 

 

 

 

Niin ja kerrottakoon nyt sitten täälläkin, että meidät on Takun kanssa valittu agilityliiton TopTeam valintatilaisuuteen 22.10. !! Tästä on nyt hyvä jatkaa omien rajojen hakemista etenkin kisoissa!! On se Taku vaan niin hieno agilitymaisteri :)

1301176300_img-d41d8cd98f00b204e9800998e