Nyt on juuret hoidettu Milolla kuntoon ja Milo pääsee taas normaalisti treenailemaan, doping-sääntöjen mukaan kisoihin päästään jo syyskuun alussa :)

Keskiviikkona ajeltiin Anidentiin ja hengailtiin koiraurheiluliikkeessä Tuusulassa sen aikaa kunnes kutsu kävi Miloa noutamaan, näyttäisi nyt siltä, että hammas saatiin hoidettua kuntoon yhdellä hoitokerralla, eikä toista siten tarvita. Kontrolli röntgen tulee 3 kk päästä ja sen jälkeen kerran vuodessa. Hammas oli pulpaan asti poikki, mutta ei ollut mitenkään tulehtunut ja oli edelleen vitaali. Anestesia sujui hyvin ilman mitään ongelmia, esirauhoitteeksi Milo sai normaalin rauhoitteen sijaan Morphinia Milon rauhallisen urheilijasykkeen takia ja sykettä tukemaan Milolle annettiin myös Atropinia.

Milo oli kyllä melko pöhnässä koko keskiviikko illan kun ensimmäistä kertaa Milon elämässä ikinä sille ei maistunut ruoka, aamulla tosin oltiin jo normaalia omaa itseeän. Hammas on nyt siis siinä kunnossa, että voidaan vaikka heti ensi viikonloppuna ottaa purutreenit, mutta tuskin otetaan taitaa purut mennä siitä seuraavaan vikonloppuun tai ensi viikkoon. Toivotaan, ettei näitä tule enempää 1200€ on aika kipeä summa...