Tällä viikolla on päästy vähäsen taas treenailemaan. Viikonloppuna vähän tottista, eilen Milon purut ja tänään Takun ja Noahn kanssa hieman keinuprässiä. Huomenna on vuorossa ATT:n eipkset, torstaina kisat Kotkassa ja perjantaina treenit Jounin ja Isabellen kanssa ATT:n hallilla eli kyllä touhua nyt riittää :)

Milon kanssa otettiin kaksi kierrosta puruja, ensimmäisellä kierroksella treenattiin hallinnan kautta haukkua ja toisella muutama hetsattu hyppy. Molemmat treenit meni kyllä hyvin ja lopputulos hyvä. Vähän alkaa näkymään Milon puolelta sikailua Jarmoa kohtaan. Alkaa maalimies olla taas vähän liian tuttu ja turvallinen. Treenin päätteeksi vietettiin Milon kanssa laatuaikaa kahdestaan pitkällä metsälenkillä.

Takun ja Noahn keinutreenin aiheena oli saada vietit kaakkoon ja kelpiet keinulle. Noahn kanssa aloitin ensin ilman Takua ja keinu oli kyllä sitten hidas... noh, ei me siinä kauaa kyhnätty kun kylllästyin. Laitoin Noahn seinään ja otin Takun kehiin. Takun kanssa sitten keinua ja rallirataa, parin toiston jälkeen Taku seinään kiinni huutamaan ja Noah kehiin. Eipä kovasti pelottanut poikaa enää, pari toistoa  ja taas Taku kehiin. Muutama tällainen vaihdos  ja paljon hyviä keinu suorituksia molemmilta! Takullekaan ei tee tällainen keinukuuri yhtään huonoa, koska Takullakin on ollut se aavistuksen turhan hidas keinu. Treenataan keinua nyt sitten hetki näin. Mielenkiinnolla odotan huomisia hyppäriepiksiä Noahn kanssa koska tänään vedettiin vietit sitten ihan kattoon, että tuskinpa mennään huomenna radalla kovinkaan hillitysti... Takusta puhumattakaan, mutta Takulla on sentään vähän enemmän järkeä mukana :)

Ensi viikon agimöllit on vielä harkinnan alla... täytyy vielä vähän katsoa miten nuo kontaktit tuosta on varmistunut.