Onpas viime kerrasta jo vierähtänyt aikaa... Olen tänä aikana treenaillut lähinnä agiliitoa kaikkien kolmen kanssa ja yhdet kisatkin kävin kääntymässä viime lauantaina. Jotenkin on helpompi näin syksysin treenailla sisällä hallissa agilitya kuin jotain muuta...

Milo on kokeen jälkeen ollut yksissä purutreeneissä ja sen jälkeen en ole treeneihin päässytkään, mutta ensi lauantaina olisi tarkoitus mennä taas ja pitkästä aikaa omalle maalimiehelle :)  Kaikki PK-puolen tulevaisuuden kokeet olen siirtänyt ensi vuoden puolelle, koska jotenkin ei nyt jaksa enää revetä siihenkin suuntaan. Agilitya olen Milon kanssa ottanut jonkin verran, mutta aikaisempaa vähemmän säästääkseeni Milon varvasta. Vielä ajattelin mennä Milon kanssa voivottelemaan TOKO-kokeeseenkin, jos en enää tänä vuonna niin alkuvuodesta sitten.

Takun kanssa ollaan ahkerasti treenattu aksaa, vaihtelevalla fiiliksellä, mutta onneksi useimmiten kunnon asenteella :) Takun kanssa on joskus hieman vaikea treenata kun sillä tuo viretaso ei treeneissä aina ole vakio... reagoi herkästi mun tekemisiin. Edelleen lauantain jälkeen Takulta puttuu SE tupla, mutta en edelleenkään ole tilanteesta huolissani, koska jos me emme sitä saa, emme myöskään tee arvokisoissa mitään. Paljon on tullut Takun kanssa tehtyä kaikenlaista uutta ja tekeminen tuntuu hauskalta, Taku kun on niin helppo vietävä eikä se pudota rimoja muuta kuin ihan tosi vahingossa. Tänä vuonna Takun kanssa vielä muutama kisa ja ensi vuonna lisää!!

Rotta-Potta on agilityssa mennyt ohjauksellisesti jonkinlaisen harppauksen eteenpäin, ehkä malin päässä on syttynyt jonkinlainen valo?! Sen kanssa on kiva tehdä erilaisia 2-4 esteen hyppykuvioita, lukee kivasti ohjausta ja menee asenteella :) Rimta olen pitänyt nyt 50-55cm, hyvin hyppää ja harvoin tiputtelee. Kontakteilla vähän junnataan nyt paikoillaan, mutta hieman ehkä kuitenkin auttanut Rottaa hahmottamaan 2 on 2off-asennon kun olen tehnyt harjoitteita A:n alastulolla. Näitä nyt kuitenkin jatketaan vielä, katsotaan missä ollaan muutaman kuukauden päästä. Kujakepittelyt ohjureilla on mennyt loistavasti ja aletaan olla tilanteessa, että pitäisi laittaa kepit jo ihan yhteen ja alkaa opettaa pysytykeppejä. Jos vaikka heti alkuvuodesta olisi kepit pystyssä ja voisi alkaa poistamaan ohjureita?! Joka tapauksessa, hauskanen tapaus :)