Viikon lapin reissulta oli mukava palata todellisuuteen kun Milo the salama oli taas ihan liekeissä Mikkelissä agikisoissa, eikä Takukaan jäänyt paljoa huonommaksi. Ennen reissua oli lauantaina Juha Oreniuksen koulutus TSAUn hallilla ja siihen osallistuin Takun kanssa, kurssin rata oli 30 esteen pituinen ja mukava sellainen sujuva rata, mentiin Takun kanssa heti alkajaisiksi nollan kanssa läpi :) Hieman sitten hiottiin erilaisia ohjausvaihtoehtoja joihinkin kohtiin ja lopulta meidän treeni taisi kestää 40 min, Taku ei tainnut olla millensäkään, mutta mulla oli kyllä hapot jaloissa, eikä oksennuskaan tainnut olla kaukana...

 

 

Mikkeli 18.4.

Sunnuntaina oli loman päätteeksi ohjelmassa agikisat Mikkelissä ja taas yllätys, yllätys... myöhästyin kisoista! Meidän saavuttua paikalle kisa oli jo alkanut ja 20 koiraa oli jo mennyt, Taku siirrettiin starttaamaan viimeiseksi ja sain minuutin rataantutustumisaikaa. Milolla meni radalla heti askel sekaisin ekalla esteellä ja rima tuli alas lisäksi erikoisesti tömähti A:lle ja hyppäsi siitä sivuun, ilmeisesti ei kyennyt A:lle itseään kääntämään tai luki A:m liian myöhään. Lisäksi Milo jätti viimeisen keppivälin pujottelematta, jota en sitten jaksanut enää korjata. Taku sitten taas teki aika mielettömän radan ja voitti kaikki n.60 koiraa ihan omalla sekuntiluvullaan :) Siihen kyllä loppui Takun tuloksellinen menestys, mutta tehtiin pari aika makeeta hyllyä, joista toinen julkistetaan.

 


Kun Milo oli hieman lämmitellyt ekalla radalla niin päästiin sitten vauhtiin. Keskimmäinen rata oli hyppäri ja vedettiin se Milon kanssa melko tuurilla puhtaasti läpi, koska puolessa välissä ohjaus tuli improvisoitua ja loppusuoralla Milo hieman irtosi, mutta hienosti otti takaaohjauksella vinkuran loppusuoran... en meinannut uskoa mitä tapahtui kun radalta pois päästiin. Sijoitus Milolla oli 2. ja samalla saatiin Milolle H-sert !!

 


Viimeinen rata oli tosi mukava ja sujuva, voisi jopa sanoa helppo ja vedettiin Milon kanssa melko varmistellen ja olin päättänyt olla huomiomatta mahdollisia kaarros lipsahduksia. Ohjauksellisesti meni ihan jees, muutama kohta olisi voinut olla sujuvampi. Kontaktit tällä kertaa hieman juoksutin, juurikin sen nollavoiton toivossa ja niinhän siinä kävi NOLLAVOITTO !! Hieno musta salama oli taas sairaan pätevä :)