Olipas mukava kisantäyteinen viikonloppu. Lauantaina Rotan kanssa 4 starttia ja sunnuntaina Takun kanssa 3 starttia. Rotan kanssa ei ihan vielä haluttu nousta 2-luokkaan vaikka yksi nollavoitto heti alkuunsa saatiinkin, toinen rata hylkääntyi toiseksi viimeisellä esteellä, kolmannella tiputettiin VIIMEINEN RIMA ja neljäs menikin sitten ihan päin... Takun kanssa kolmesta startista kaksi nollaa ja yksi hylätty rata. Rotan ratoja ei valitettavasti tullut videolle, mutta Takun radat löytyy.

Kaikenkaikkiaan Rotan agility on kehittynyt olemattomasta treenimäärästä riippumatta. Pelkäsin kovin keppejä kisoissa, mutta 3/4 radan kepistä meni ihan mallikkaasti ilman vaikeuksia. Kontaktit oli Rotalla joka radalla ihan tosi hyvät ja nopeat ja muutenkin ohjautui ihan kivasti. Valitettava herpaantuminen kahden radan lopulla sitten siirsi 2-luokkaan nousua edelleen eteenpäin. Ei voi muuta sanoa kuin VOI RÄHMÄ!! Rotta kuitenkin oli kisoissa oikein kultainen ja kovasti yritti tehdä annettujen ohjeiden mukaista rataa. Paljon haleja pienelle malille <3

 

Takunkin päivä meni erittäin hienosti. Ensimmäisellä radalla juutuin totaalisesti jalkojeni kanssa paikoilleen, enkä vaan päässyt millään liikkeelle niin kuin olisin halunnut, tästä seurasi yksi tasapaino askel taakse ja sinnehän se orava sujahti A:lle tekemään täydellisen pysäytyskontaktin ilman erillistä käskyä <3

 

 

 

Toinen rata aikast täydellinen. Etenkin kontakteihin olin supertyytyväinen, erittäin nopeat täsmälliset pysäytykset puomilla ja A:lla! Pari kohtaa olisi voinut mennä jouhevammin ja olisi voinut säästää ehkä joitain sekunnin kymmenyksiä. Sijoitus radalla oli 9. kahdella pienellä pysäytyksellä kaikkien muiden juoksuttaessa kontakteista vähintään toista, joten jos jää 2. sijasta 1,5s ja olisi ollut vielä ajassa kirittävää, niin eikö se sitten ole jo aika hyvä suoritus?! Annan itselleni papukaijamerkin siitä, että maltoin tehdä kontaktit niin kuin ne haluan suoritettavan, ei iskenyt ahneus ei  :)

 

 

 

Kolmas oli hyppäri ja siinäkin onnistuttiin tosi hyvin. Sijoitus radalla oli 4. ja vain 0,4s voittajasta. Videota olen katsellut ja miettinyt mistä olisin saanut aikaa vielä rutistettua... ehkä keppien jälkeinen hyvä käännös oli turhan hyvä ja vei aikaa?! Who knows... hyvä rata kuitenkin!

 

 

 

Tämän vuoden nollaprosentti tällä hetkellä ~84%, aikast hyvä. Vapulle on siis kerrottavana hyviä uutisia annetusta kotiläksystä ensi TopTeam-leirillä :)