Johan oli aikataulu kisareissulla... onneksi takaisin klo 01 ei tultu ihan tyhjin taskuin. Lopputulemana siis kaksi enemmän ja vähemmän rumaa nollarataa, molemmilla radoilla sijoitus 3. Radat oli hauskoja eikä mitenkään liian vaikeita.

Ensimmäinen rata oli hyppäri, joka karkasi lapasesta heti ensimmäisessä kurvissa kun jarru oli myöhässä. Taku veti rataa melkoisella asenteella, mutta neljä kurvia tuli töksähtäviksi ja pitkiksi myöhässä olevan ohjauksen vuoksi. Harmitti sellainen säätäminen.

Toinen rata oli muuten tosi hyvä, mutta noin puolessa välissä Taku lähti A:n sijasta hakemaan putkea koska lähdin väärällä ajoituksella takaaleikkaamaan. Putken suulle asti Taku ehtikin noin 4m päähän A:sta , kääntyi takaisin ja hyppäsi A:lle erittäin viistosta kulmasta ilman vauhtia. A:lta ei kuitenkaan tullut kieltoa koska tassu osui kontaktille eikä Taku missään vaiheessa ylittänyt A:n linjaa... Aikaahan moisessa paloi enemmän kuin paljon. Tässäkin radassa harmitti oma törttöily koska rata oli muuten tosi hyvä ja jäätiinkin voittajalle vain ~4s.

 

Keskiviikkona oli sitten NE epikset ja ekaa kertaa ikinä Noahn kanssa (olihan tämä jo toinen epävirallinen startti) homma sujui TOSI hyvin! Menin möllihyppärin ensin Takun kanssa ajatuksena rikkoa sitä omaa koomailua nuoren koiran kanssa ja perään sitten Noahn kanssa. Ja kyllähän se Tasmanialainen menee kun joku sitä ohjaa :)  Takun kanssa rata meni hyvin, lopussa Taku kaatui kahden esteen väliin, joka vei vähän aikaa. Noahlle tuli kielto 3. putkelta kun oma ohjaus lähtee alta liian aikaisin, mutta kiellon kanssa Noah jäi Takulle ajassa vain vajaa 2s. Aika kovaa on siis Tasmanialainen pinkonut :)

 

 

 

Tänään on sitten möllikisat ja olen nyt ajatellut Noahn kanssa sinne mennä, mikäli rata ei jälleen kerran ole ihan älytön. Kontaktit on paineen vuoksi tällä hetkellä hieman hitaat, mutta parempi niin kuin leiskauttaisi ne läpi. Kyllä niitä aina nopeammiksi saa ;)

Ja tässä tämän illan aikaansaannos. Molemmille pojille puhtaat radat palkkausten kanssa. Noahn kanssa alkaa pikku hiljaa oma luottamus kasvaa ohjauksessa. Olin kontakteihinkin tyytyväinen :)  Hieman tulee A:n jälkeisen putken valssi myöhässä ja Noah hyppää hypyn vähän pitkäksi, muutama murina vaan kuuluu kun Tasmanialainen korjaa ohjausvirheen ja viuhahtaa putkeen <3