Kävin kääntymässä Riihimäen suunnassa kisaamassa, tarkoituksena oli hakea Milolle viimeistä H-sertiä ja Takulle viimeistä A-sertiä, toisin kuitenkin kävi. Milon kanssa hyllytettiin ensimmäinen hyppäri, agiradalla tippui yksi rima ja viimeisellä hyppärillä muurin palikka, mutta kokonaisuutena Milon radat meni hurjan hyvin ja olen tosi tyytyväinen. Takun kanssa hyllytettiin myös ensimmäinen hyppäri kun ohjasin yhden esteen väärin päin, agiradalla vedettiin hyvä nolla, mutta perhana kun joku meni taas juoksuttamaan kontaktit ja jäätiin sitten sertistä hieman päälle sekunti. Viimeinen hyppäri onnistui Takun kanssa hyvin ja tuotiin voitto kotiin, niin ja Takulle toinen H-sert :)

 

Milon ensimmäinen rata menee osittain oman hosumisen piikkiin kepeillä kun en malta odottaa, että hakee kepit kunnolla. Milo päätyy sitten toiseen väliin ja siitä tietenkin virhe, mutta lopullinen hylly tulee kun en ohjaa Miloa yhdelle hypylle kunnolla.

 

 

Milon toinen rata menee kokonaisuudessaan tosi hyvin, kolmas rima tippuu varmaankin Milon rynnimisen vuoksi kakkos hypyllä. Puomin kontakti tosi hidas, mutta varmistettu.

 

 

Viimeisellä hyppärillä tippuu yksi muurin palikka, varmaankin omasta ohjauksesta johtuen, mutta muuten suoiruduttiin Milon kanssa radasta yllättävän hyvin. Jostain ihmeen syystä alan himmailemaan loppusuoralla ja se pilaa meidän viimeisen kurvin täysin, mihin aikoihin oltaisiinkaan päästy jos olisin ohjannut kunnolla?! Tällä ajalla oltaisiin oltu 3., mutta ei sertin arvoisia.

 

 

 

Takun ensimmäinen hyppäri näyttää videolla paljon paremmalta kuin miltä se radalla itsestä tuntui. Hyvin huomaa videolla miten ohjaan Takun yhdellä askeleella esteen väärälle puolelle ja siitä hylkäys, tämä kohta oli Takulle radan ainut pommi ja siihenhän me sitten sorruttiin...

 

 

Agirata meni Takulta tosi hyvin, kontaktit otin minimipysäytyksillä ja keinun tyhmästi varmistaen "odota"-käskyllä ja Takuhan pysähtyy niille sijoillee, eikä juokse keinun päähän... siinä sitä aikaa sitten paloi.

 

 

Takun viimeinen hyppäri meni aikas nappiin alkua lukuunottamatta... rata oli kyllä jotenkin hämärä profiililtaan ja alkua oli vaikea muutenkin saada sujuvaksi. Taku hyppää kakkoshypyn kauhian pitkäksi ja se hieman kostautuu vielä kolmosellakin, mutta sen jälkeen päästään vauhtiin ja loppu menikin hienosti :)

 

 

 

 

 

Pentunurkkaus

Miten Noah sitten suhtautui uuteen halliin ja kisapaikkaan? Aikas hienosti, Noah olisi ollut vain kiinnostunut minusta hallissa ja tarjosi jatkuvasti kontaktia ja tekemistä. Tilanne ja kisat eivät olleet mikään juttu, mutta nyt hieman jännitettiin tunkeilevia koiria, jotka röyhkeästi änkeävät pennun iholle, mutta fiksusti tutustuvat koirat kelpuutettiin leikkikavereiksi. Ihmiset tervehdittiin iloisen pikaisesti ja palattiin taas äkkiä takaisin tuijottamaan minua, jos vaikka jotain tehtäis.

Testasin myös Noahn saalisviettiä kisantiimellyksen keskellä vetämällä yllättäen yleisöhälinässä lelun taskusta ja aloitin leikin, eipä tarvinnut Noaha kahteen kertaan kysyä kun jätkä oli heti hommassa mukana. Repi tosi keskittyneenä hyvällä otteella lelua ilman mitään alkulämmittelyjä, hyvä hyvä :)  Noah tuntuu olevan tosi vakava ja omanarvon tuntoinen koira, joka päivä päivältä vaan muistuttaa aina enemmän Miloa ominaisuuksiltaan. Ei kaipaa silittelyjä palkaksi vaan homman pitäisi jo jatkua! Keskittyy tosi hyvin ja sulkee ympäröivän maailman tosi hyvin ulkopuolelle. Noahsta olisi tullut hyvä ihan ihka oikea työkoira vaikka tullille !!