Sunnuntaina käytiin ajamassa vuoden ensimmäiset peltojäljet.

Milolle tein 20m suoraa, kulma oikealle, 20m suoraa, kulma vasemmalle ja 10m suoraa. Tarkoituksena oli ihan vain katsoa missä mennään, kokonaisuutena todella hyvä suoritus ja olin tosi tyytyväinen koska olosuhteet kovan tuulen kanssa eivät olleet kaikkein parhaimmat. Ensi kerralla pitempiä pätkiä suoria ennen kulmia ja esineet mukaan!!

Takun kanssa tein itse nyt ensimmäisen kerran jäljen, tai no... Timo jäljen tallasi ja minä toimin Takun ohjaksissa. Timon ja Takun jälkityöskentely päättyi viime syksynä ja nyt taas ajan jäljet Takun kanssa itse. Takulle noin 40m suoraa, nameja vaihtelevasti. Taku ajoi jäljen todella hyvin kovasta sivutuulesta huolimatta, viimeisellä 5m hieman pyöriskeli, mutta pienellä avulla sai lopun muutamat askeleet onnistumaan, hyvä Taku!! Takun kanssa ajellaan jälkeä tavoitteella, joskus ehkä kisoihin... katsotaan mihin kuntoon jäljen saa satunnaistreenillä ja lisäksi esineruudun opettaminen Takulle tulee olemaan kaikkea muuta paitsi helppoa, koska koiruus ei tykkää noutaa tai ottaa mitään suuhunsa...

Perjantaina kävin Milon kanssa ottamassa Takun viikkotreenin illasta jäänyttä rataa ja Milo meni sen ihan jees... turhan kauan sitä ehkä tuli hinkattua, mutta teknisesti Milo oli hyvä :) Milolla on selvästi loksahtanut jotku palaset paikoilleen, koska kääntää itseään hyppyjen päällä loistavasti ja sitä se ei ole tehnyt sitten ikinä... toivottavasti palikat pysyykin paikoillaan! Milon kanssa on nykyään jopa kiva mennä aksaa, ihan ikioma musta salama :)