Sitten on kisavuosi 2012 korkattu! Kisaaminen oli ihan mielettömän kivaa ja fiilis täydellinen. Lopputuloksena triplanolla! Kaikista radoista löytyi jotain pientä töppiä siellä täällä, jotka veivät aikaa, mutta muuten kyllä kokonaisuutena aika hyvä suoritus kun takana on viimeisen 6 viikon aikana kolme treeniä :)

 

Kisa A, agilityrata. Tökkää heti alussa. Taku ei lähde kakkoselta kunnolla kääntymään ja nihkeä vienti kolmoselle. Keinu oli hyvä ja olen tosi tyytyväinen, että sain Takun vietyä ansaputken ohi koska se oli meille radan vaikein kohta! A-esteellä ei voi kyllä pysäytyskontaktista puhuakaan, mutta lähtee kontaktilta luvalla, joten sanotaan, että se oli hallittu ;)  Esteelle 13 olisi pienempi jarru riittänyt, Taku hieman tökki irrota sinne. Puomin kontakti oli ihan mieletön! Juuri sellainen kun haluan sen olevan, täysillä päähän, minipysähdys ja menoksi! Sijoituksella ei loistettu kun muu kärki juoksutti kaikki kontaktit täysillä, joten oltiin sijalla 6, 1,5s päässä kärjestä.

Kisa B, agilityrata. Olin radalla jotenkin ihan varma, että Taku tuli pituuden ohi ja putken käännös sen takia vähän valahtaa ja ajattelin, että olkoot, vedetään silti täysillä. Noh... A:lla hieman ihmettelin, että miksi tuomari tuomaroi meidän kontakteja, no ilmankos tuomaroi kun Taku ei todellakaan tullut pituuden ohi... A-este taas näköjään juoksuttamalla läpi, mutta luvalla ja hallitusti. Täytyy vähän tähän kiinnittää huomiota. Muu rata ihan nätisti. Puomin kontaktilla Takulla pieni rytminvaihdos ja niiaus, luvalla pois. Rata tuntui tosi hyvältä ja sujuvalta ja siellä oli ennen kaikkea KIVAA!! Sijoitus 4.

Kisa C, hyppyrata. Alun pyöritykset esteeltä 3 esteelle 5 ihan päin jotain. Seison koko ajan persus pystyssä Takun edessä ja aikaa palaa... S- putkelta melkein myöhästyin, mutta sain jatkettua ohjausta, loppu menikin sitten ihan kivasti :D   Sijoitus 3.

 

 

 

Tärkeintä oli nyt se, että löysin kisoihin sen nollantekomeiningin eli mentiin Takun kanssa radalle pitämään hauskaa ja koittamaan rajoja. Unohdin kokonaan tulostavoitteet ja keskityin rataan! Tätä fiilistä lisää! Jokaiselta radalta vielä näkee hyvin mistä olisi saanut aikaa pois, joten treeniä vaan lisää. Seuraavat kisat viikon päästä.