Eilen käytiin iltakisoissa Vantaalla, Takun kanssa kaksi rataa ja Milon kanssa hyppäri. Mitä jäi käteen? Takulle hyl ja nollarata, Milolle hyl + kallisarvoista oppia näin SM-kisojen alla Takun kanssa, sääntö numero 1. ÄLÄ TEE JAAKOTUSTA ja 2. Muista jatkuva liike ja vedätys, joka tilanteessa. Videoita ei valitettavasti ole.

Takun radat kokonaisuutena hyviä, mutta miksi ihmeessä menin taas jaakottamaan Takun kanssa radalla kun se lukee sen 90% varmuudella takaakierroksi?! TYhmä, tyhmä, tyhmä, tyhmä.... tämä täytyy muistaa 3 viikon päästä!!Hyppäri meni hyvin paitsi kepeille vienti, siinä tyhmä lähetys, turha koiran hidastaminen ja lopulta Taku töksähti ekaan väliin ja lähti pujottelemaan nollavauhdista, tämän takia sijoitus 4., vajaan sekunnin päähän voittajasta ja 0,07s päähän 3. sijasta. Täytyy siis  muistaa pitää veto päällä koko radan ajan!

Milo ei sitten tälläkään kertaa saanut H-sertia... Kakkoshypyn hyppäsi suoraa toisen esteen siivekettä päin ja tiputti kolmannen riman. Oli hyvä fiilis lähteä jatkamaan rataa... Lopulta hyllytettiin putken kieltoon kun ohjaus oli hieman hätäinen. Jälkikäteen ajateltuna rata ei ollut niin huono, paljon hyvääkin :)

 

Tänään oli molemmat pojat fyssarin käsittelyssä, molemmilla pientä jumia siellä täällä, mutta ei mitään vakavaa ja molemmat saatiin auki kerta käsittelyllä. Huomenna hieman rauhallisempi päivä ja Takun kanssa sunnuntaina kisoihin.