Takun kanssa eilen pari kisastarttia ATT:n hallissa. Hieman oli turhan aikainen ensimmäinen startti työputken jälkeen, joten jätin aamukisan suosiolla väliin. Kisat meni ihan hyvin kun ensimmäiseltä radalta saatiin nolla ja sijoitus oli 4./61. Hyppyrata harmittaa vieläkin! Ihan mielettömän hieno rata voi sitten kaatua yhteen vajaaseen askeleeseen ja sekunninsadasosan ajoitusvirheeseen!! Siis tahallinen hyllyhän siitä sitten napsahti.

Tässä kuitenkin videot:

 

Agiradalta olisi hyvin puristanut vielä sekunnin pois kun keinu oli aavistuksen hidas ja radan alussa hypyt 3 ja neljä ei mennyt ihan suunnitelman mukaan...

 

 

Hyppyradasta ei voi sanoa muuta kuin, että HITSIT!! Toiseksi viimeisesät putkesta Taku tulee ihmeen hitaasti ulos... mahtoikohan jotenkin kaatua mustassa putkessa?!

 

 

 

Illalla käytiin pitkästä aikaa Kuusjoella purutreeneissä Noahin kanssa. Ihan samanlainen treeni kuin aikaisemmin, mutta tällä kertaa purtavana oli normaali juuttityyny ja mukana piiska. Piiska aiheutti hieman hämmennystä, mutta ei mitään mitä Noah ei olisi pystynyt käsittelemään. Treenin lopputulemana oli, että mikäli Noahn kanssa meinaa suojelua oikeasti harrastaa, täytyy sen saada pienisuisena koirana huomattavasti lisää puruvoimaa! Tyynyt ja hiha kun ovat aika paksuja purtavia. Halua purra kuitenkin Noahlla on ja kun sai hyvän purun roikkui tyynyssäkin, mutta helposti ote tuntui lipevän. Täytyy nyt hommata muihinkin lajitreeneihin jotain paksua ja kovaa lelua, johon oikeasti pitää purra lujaa!!