Taku FI AVA

1301176288_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1301176300_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

Tänään käytiin hakemassa Takulle se viimeinen A-sert ja sitten voidaan näytelmien jälkeen lisätä Takun nimen eteen FI-AVA!! Jotenkin henkilökohtaisena tavoitteena oli saada Takusta valio ennen 3v ikää ja sehän täyttyi kun Takulla on ikää aika tarkalleen nyt 2v ja 11kk :)  Muutenkin kisaradat meni Takun kanssa tosi kivasti, kaikenkaikkiaan näytti ja tuntui ihan hyvältä, tuloksina yksi hyl ja kaksi nollaa, 5. ja 3. sija. Erittäin tyytyväinen olin Takun keppeihin joka radalla, mutta hieman paremmin olisi voitu kontaktit ottaa, ne hieman valui enemmän ja vähemmän joka radalla... noh, mutta nyt on onneksi koko kesä aikaa pysäytellä ennen kesän arvokisoja ;)

 

Ensimmäinen rata hyllytettiin kun ohjasin Takun yhden esteen väärälle puolelle, tätä rataa tuskin olisi mikään pelastanut koska en rataantutustumisessakaan huomannut, että okseri vietti niin paljon esteen väärälle puolelle. Mutta muuten rata meni ihan jees, keinu oli kovin hidas kun kehuin Takua liian aikaisin.

 

 

Toinen rata meni lähes täydellisesti viimeiselle putkelle asti, siinä suunnitellusti takaaleikkaan muurilla, mutta jostain ihmeen syystä jähmetyn ihan täysin sen jälkeen. Tarkoituksena oli mennä putken toiselta puolelta ottamaan Taku liikkeeseen mukaan, mutta jostain ihmeen syystä ajauduin putken väärälle puolelle ja sen sijaan, että olisin kunnolla juossut vastaanottamaan Takua oikealta puolelta, jähmetyn siihen ja saan Takun tekemään hienon aikaavievän kierroksen putkella. Tästä huolimatta aika oli kyllä hyvä :)

 

 

Viimeinen rata tuntui itselle kyllä ihan kaoottiselta, tarkoitus oli mennä vaan varmistamaan kontakteja, mutta sekin sitten siinä kiiressä unohtui kun toisen kerran mentiin puomille... muutama kohta voidaan laittaa kyllä ihan Takun pelastamisen piikkiin kun ohjaus tökki ja pahasti! Kepit oli hienot, pystyin jättämään Takua tosi paljon kepeille yksin ja silti se pujotteli loppuun asti yhtään hidastamatta!! Voi kun Takulla olisi nyt syttynyt se keppilamppu päässä pysyvästi!n Sijoitus kuitenkin tällä radalla 3.