Karsintojen jälkeen ollaan oltu hieman paitsiossa treenien suhteen, Takun kanssa olen aksaillut ja Milo on päässyt jäljelle ja tottistelemaan. Takun kanssa on nyt työstetty keppeihin nopeutta ja siinä ollaan aika hyvin onnistuttu vahvistamalla ja kujilla, tällä linjalla mennään ja täytyy muistaa koko syksyn ajan vahvistaa keppejä. Milon tottis on hyvässä kunnossa nyt täytyy kuitenkin ottaa seuraavat pari kuukautta tottistehotreeniä, etenkin jäävissä ja mun kapulan heitossa esteiden yli... Jälkeä tulee ajaa ja paljon, tehdään kulmia, kulmia, tarkkuutta, kulmia ja tarkkuutta, sekä vähän esineitäkin. Taku pääsee elokuussa kisailemaan yksinoikeudella kun Milo menee hammaslääkäriin, eli Milo menee agikisoihin seuraavaksi syyskuussa ja lähdetään sitten metsästämään viimeistä H-sertiä, jotta sitten olisi jo pakko mennä sinne näyttelyynkin...

Verta on myös mahtunut viime viikkoon, sillä meidän pienen pienestä malinaattori- RottisPottiksesta on tullut NAINEN!! Se sitten päätti leirin keskellä aloittaa ensimmäisen juoksunsa, vaikka ikää on vasta 8 kk... mie ku luulin, ettei noin valtaisa koira aloita juoksua kuin lähempänä vuoden ikää. Milo on tästä asiasta melko innoissaan ja kotosalla sillä onkin nyt mielessä vain yksi asia... Taku ei tapansa mukaan oikein juttua ymmärrä, koska kaikki on ehkä SIIIIIISTIIIIIII... !!!

Viime viikonloppu meni sitten palveluskoiraliiton maalimiesleirillä KETYn roolissa kun Timo oli siellä koulutellut koiria jo koko viikon, eikä turhaan... nyt voin virallisesti kutsua itseäni maalimiehen vaimoksi eli -huoltajaksi!! Timo pätevöitiin leirillä palveluskoiraliiton harjoitusmaalimieheksi, huima oli nousutahti tällä leirillä kun Timo aloitti I-luokasta, nostettiin kesken leirin II-luokkaan ja loppuviikosta isäntä pätevöitiin eli Timon tittelin edestä voidaan tulevaisuudessa pyyhkiä pois osuus -"oppilas", täytyy sen siis jotain osata ;)   Jottei kuitenkaan liian helpolla pääse niin ensi vuonna Timo menee leirille III-luokan porukkaan ja metsästää itselleen vielä kilpailuavustajan arvon, jotta voi tulevaisuudessa toimia suojelukokeissa maalimiehenä. Onnea paljon Timolle, vaimo on hurjan ylpeä!!!   :)