Maanantaina vietettiin vuorotyöläisten viikonloppu vapaata ja käytiin koko porukalla treenaamassa agilitya omalla hallilla. Itse treenasin Rotan kanssa keinua, keppejä ja A:ta sekä Takun kanssa hypittiin matalia esteitä PK-noutokapula suussa. Timo meni agilitya pätkissä Milon kanssa... kyllä Timo.

Rotan kanssa aloitettiin, ensimmäistä kertaa normaalit pystykepit ohjureilla, mutta vain puolikkaat. Ei mitään ongelmaa noin 6 loistavaa toistoa ja tästä on hyvä jatkaa, ensi kerralla otetaan koko pitkät :) Keinua treenattiin kerrankin kun oli joku mukana treenaamassa, alkuun keinun kolistelua ja lopuksi opettettiin Rottaa juoksemaan namille keinun päähän, josta Timo laski keinun pikku hiljaa alas. Keinuharjoitukset joka kerta hyvät! A:ta otettiin sitten sen verran, että Timo näkee miten taitava mali sillä on ja kontakti treeni oli hyvä, nyt ei tarvinnut parilla viimeisellä kerralla muistuttaa Rottaa harjan jyrkkyydestä, ettei hyppää harjan yli. Jatkossa tosiaan keppitreeniä, keinua ja kontakteja, katsotaan jos saataisiin neiti kevään aikana kuntoon.

Timo meni sitten ihan parin kolmen esteen pätkiä Milon kanssa, alkutreeni meni tosi hyvin, ei yhtään riman tiputusta ja kontaktit loistavat. Hieman päänvaivaa lopputreenissä toi välistävedot ja niiden ohjauksen ajoitus. Mutta kaikenkaikkiaan molemmilla oli hauskaa... myös munsta oli kiva katsella kun joku toinen vie Miloa. Voi siis olla että Timo alkaa hieman Milon kanssa treenailemaan välillä, että mä pystyn agilityssa keskittymään Takun ohjaamiseen. Hauskasta :)

Taku pääsi viimeisenä treenaamaan noutoa esteillä, nyt suussa painavampi 1-luokan noutokapula ja sen kanssa kiidettiin hyppyjä ja putkia, käytiin myös pöydällä. Taku tykkää tästä touhusta ihan kympillä ja tämä on hyvin rikkonut nouto jännitystä liikkeessäkin! Nyt pitäisi vaan pystyä pikku hiljaa vieroittautumaan aginoudoista ja siirtää nouto ihan vaan tottiksen puolelle.

Illalla otin poikien kanssa vielä kalsaritottikset. Milon kanssa sivulletuloja edestä ja noutokapulan pitoa ja Takulla taisi ohjelmassa olla sama treeni, Milon sivulletulot on aina olleet hieman laiskat kun en ole koskaan sitä opettanut käyttämään takapäätä, niin ei se tiedä sellaisen olemassa olosta mitään. Sitä nyt yritän positiivisen kautta vahvistamalla yrittää jos tästä olisi enää mitään apua.  Kapulasta Milo pitää kohtuu hyvin, voisi pitää paremminkin, mutta kelvatkoot... vahvistetaan hyviä suorituksia. Takun kanssa harjoitellaan sitten sitä täydellistä pitämistä ja onhan se alun ongelmista mennyt huimasti eteenpäin ja taitaa Taku tällä hetkellä pitää kapulaa meidän perheessä parhaiten :) Sivulletuloissa Takulla ei ole ongelmaa, mutta hyvä niitäkin on vahvistaa.