Sunnuntaina illalla käytiin puremassa taas Jarmoa, maanantaina aksailin Rotan kanssa ja Taku pääsi hyppimään esteitä noutokapula suussa, tänään kävin aamulla virkeänä ajamassa Milolle jäljen.

Milon purutreeneihin otettiin nyt pitkästä aikaa käyttöön vieras hiha, joka oli vielä sopivan limainen edeltävän päivän kisojen jäljiltä. Ajatuksena vain kokeilla onko sillä mitään vaikutusta... ei ollut :) Muuten piilohaukut oli nyt tosi hyviä, toisella kerralla jouduttiin oikein odottamalla odottamaan, että hiljenee ja käynnistyy uudestaan. Treeni oli oikein onnitunut. Tänään kävin tekemässä Milolle esinejäljen, noin 100m suoraa ja 5 esinettä noin 10-20m välein. 4/5 esineestä nousi hyvin, kahdelta jatkettiin matkaa ilman erillistä palkkausta. Sama muovinen esine jäi tälläkin kertaa ilmaisematta kuin viimeksikin... mutta muuten ihan hyvää työskentelyä ja vielä parani loppua kohden.

Rotta pääsi maanantaina aksailemaan, otin sen kanssa pientä hyppysarjaa, rimat 45cm, lisäksi alussa puomin kontaktia ja pari kertaa kujakeppejä koko pitkänä 15cm etäisyydellä. Puomin kontaktin alapäähän täytyy laittaa takaisin sivuille jotain, jotta Rotta muistaa myös takapään ottaa mukaan, se tahtoo useasti tippua puomin päästä. Kujakepit meni nyt koko pitkinä tosi hyvin kun lelu on keppien päässä, joutui jo hieman pujottelemaankin :) Hyppysarjoissa ei ihmeellistä, täytyisi vain alkaa jo tekemään suunniteltuja hyppykuviotreenejä 2-4 esteen pituisia.

Takun kanssa edelleen rikotaan noutokapula jännitettä ja hyppyyttelin sitä muutamaa matalaa hyppyestettä ja juoksutin putkesta, putken päähän otin kapulanluovutksen, jotta saatiin se tehtyä vauhdista. Ehkäpä  tässä pikku hiljaa aletaan ottamaan ensin ihan hyppynoutoa ja sitten tasamaannoutoa.