Viime viikolla käytiin treenilöimässä muutamaan otteeseen agilitya. Kahdet omatoimitreenit ja yhden kerran käytiin Jounin kanssa ratatreeniö tekemässä. Perjantain jälkeen ei ollakaan agilitya käyty tekemässä kun meikäläisen selkä sanoi väliaikaisesti sopimuksen irti... mutta toivotaan, että pääsisi perjantaina kisoihin! Milokin on päässyt kolmasti tottistelemaan viikon aikana, muuten ollaan vietetty laatuaikaa koiruuksien kanssa metsälenkeillä.

Noahn kanssa ollaan treenailtu viime viikolla keinua, keppejä ja kontakteja. Lisäksi perjantaina Jounin kanssa ratatreeniä. Homma meni Noahlla ihan pätkiin, mutta otettiin ensimmäistä kertaa ikinä kepit radalle, alussa ja lopussa kahdet ohjurit. Pallopalkka kepeillä toimii todella hyvin! Muutenkin Noahn kanssa tosi hyvää ohjauspätkää ja onnistuneita juttuja. Ja kyllä se vaan on nopea! Lisäksi sillä on tosi voimakas hinku aina seuraavalle esteelle eikä jää kaartelemaan. Kohtituleminenkaan ei ole Noahlle mikään ongelma. Keinu alkaa kohta tippua ihan maahan asti. Jouni katsoi meidän touhuja sillä saralla ja oli samaa mieltä, että Noahlla on hyvä tekniikka, vielä vähän lisää uskallusta ja siitä tulee hieno :)

Taku pääsi viime viikolla ensin leikkimään aksakentälle... siis ihan vaan hulluuttelemaan vähän puolentoista litran pullon kanssa. Siinä lomassa vähän keinua ja hyppelyä ilman sen suurempaa ajatusta :) Perjantaina Takun kanssa samaa rataa kuin Noahn kanssa, tosin Takun kanssa vedettiin nollalla läpi. Paljon hyviä kohtia treenissä ja myös muutama huomion arvoinen virhe, josta oppii paljon!

Milon kanssa ollaan otettu tottista ja tokoa. Ihan vaan liikkeiden kertausta liikkeenomaisesti ja leikin varjolla. Nyt kun Milo ei oikeastaan muuta pääse treenaamaan niin sehän on ihan innoissaan tottistreeneistä... tai no ihan kuin ei olisi aikaisemmin ollut :)  Metallikapulaa ollaan taas otettu mukaan treeniin ja voi että kun pääsisi sinne EVL luokkaan niin helpottuisi sen nouto huomattavasti. Kisa-ajatukset olen tokossa siirtänyt ensi syksylle, sillä kohta alkaa päästä peltojäljelle ja aletaan tosissaan treenaamaan puruja sitä 2-luokan koetta varten. Joskus niin toivosin, että oltais menty 3-kokeeseenkin, mutta taitaa jäädä haaveeksi kun ei tuo koira tuosta enää nuorru ja varaosia varpaisiin ei ole olemassa :(   Suojelukenttien jälkeen suunnataan Milon kanssa metsäjäljelle ja olenkin ottanut jo pari esineruutu tehtävää lenkin lomassa. Milo kyllä rakastaa hakea esineitä puskista :)

 

Huhtikuun koe- ja treenikalenteri on valmis ja olen ilmoittanutkin Takun jo kaikkiin suunnittelemiini kisoihin, kunhan vaan selkä pysyisi nyt matkassa mukana?! Pääsiäisenä ollaan menossa Tämä on- leirille, jossa Milo pääsee puremaan Hannu Liljegreniä. Suunnitelmissa ottaa koeliikkeitä, etenkin piilovartiointia ja haukkumista. Noah pääsee Hannun oppiin tottistelemaan, katsotaan jos saadaan jotain ideoita. Takun kanssa matkataan toivottavasti perjantaina sinne kisoihin, muuten Taku suorittaa seurakoiran roolia leirillä. Huhtikuun lopulla on taas Liedossa kahdet epikset ja olen niin toivonut saavani Noahn kontaktit siksi kisakuntoon, että voitaisiin ihan oikeasti osallistua mölleihin! Tosin toisissa epiksissä on hyppäri, joten sinne ainakin päästään säätämään :D

 

 

 

P.S. Noahn viralliset kennelliiton arviot lonkista ja kyynäristä on saapunut ja Noahkin edustaa parasta A-ryhmää!  A/A ja 0/0