Roturace 2010

Milon kanssa osallistuttiin tänään Roturace tapahtumaan ensimmäistä kertaa ja kokemus oli ihan mukava :) Joukkueemme Kelpokiiturit voittivat hopeaa 37 joukkueen MIDI-luokassa!! Joukkueessa oli mukana Plikka, Milo, Aune ja Warma. Meinasin jo jättää väliin kun huomasin perjantaina Milon yhden kynnen katkenneen ytimeen saakka, mutta se ei vaikuttanut olevan kovin kipeä, niin osallistuttiin silti. Mihin sitä Musta Salama kynsiä tarvii?!

Mutta kaikenlisäksi tuli todistettua, että kyllä se Milo pinkoo melko lujaa... Milo oli koko MIDI-luokan nopein 140 koiran luokassa!! Palkinnoksi hienosta yksilösuorituksesta saatiin Milolle lahjakortti Lotta Vuorelan hierontaan, 1h. 80m matka juostiin niin, että minä pidin lähdössä Miloa kiinni ja Timo hetsaten juoksi maaliin rätin kanssa. Ensi kerralla voisi koittaa viehettä.

 

1281530385_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

"Jälki"touhuja...

Ja jotta maanpinnalle palautuisi mahdollisimman nopeasti, käytiin Kirkkonummella ajamassa jälkeä Korrien valvovan silmän alla.... jep, olisin voinut hautautua p*skaläjään jo ensimmäisellä 3m matkalla... En sitten muista koska Milo olisi viimeksi ajanut noin huonon jäljen tai eipä sitä pahemmin jäljestämiseksi voinut sanoa... huoh. Liekö sitten vaikuttanut Rotan ihanat tuoksut koko päivän autossa vai mikä, mutta voi taivas sentään!! Perjantaina kävin illalla ajamassa Milolla hienon tosi hyvän jäljen mielettömällä asenteella ja nyt lauantaina, EEEEIIII.... taas tekisi mieli lopettaa koko jäljestystouhut.

Mutta koska kaikki minut tuntevat tietävät, että niin ei kuitenkaan tapahdu, niin ehkäpä otan ohjeista vaarin ja suuntaan pellolle taas ensi viikolla. Jos jotain positiivista niin suunta ei ainakaan tästä voi olla kuin ylöspäin! Hyviä ohjeita tuli molemmilta, tärkeimpänä tiivistyksenä, koiralle lisää kehuja jäljellä ja myös jäljellä koiralta voi VAATIA kun se osaa eli kevyen negatiivisen palautteen antaminen virheistä. Me ollaan nyt huomaamatta hieman kukkahattuiltu jäljellä ja siitä johtunee hutiloinnit, niin ja itse olen ohjaillut koiraa ihan liikaa liinan toisesta päästä huomaamattani. Lisäksi Korrien mielestä pitäisi aina treeneissä ajaa 10m liinalla, joten kokeillaan nyt sitäkin... Onneksi kuitenkin Milo ei ole Suskin mielestä paineistunut minusta jäljellä, joten siitä on hyvä jatkaa kun suhde on kunnossa!

Saa heittää tikkaat tänne mulle kuoppaan, jotta pääsen joskus ylös...