... ja vähän muutakin :)

Milo oli viime perjantaina toisessa hieronnassa murtuma sairasloman jälkeen. Mitään pahoja jumeja ei löytynyt, mutta jotain pientä kuitenkin. Hyvin oli Milolle tullut takaisin lihasmassa, eikä näyttänyt enää niin riutuneelta! Nyt siis seuraava hieronta kerta on joskus tammi-helmikuussa ja ennen sitä olen ajatellut jo ottaa Milolle ensimmäisen kisastartin ja katsoa kuinka meän käy. Tokoilut on viime kokeen jälkeen kyllä hieman jääneet, mutta nyt pitäisi terästäytyä uudestaan sillä saralla!! Ensi vuonna aloitetaan purutreenit aikataulullisista syistä Jarmo Määttäsen ryhmässä vahvistaen koeliikkeitä. Kovin siis näyttää lupaavalta, että saadaan Milo vielä kentille ensi vuonnakin ja toivottavasti vielä sinä seuraavanakin :)

Noahn kanssa pitäisi myös ottaa ahkeran työn alle tottistelut, mutta toisaalta mieli polttaisi tehdä sen kanssa agilitya... tottikset on jotenkin niin tylsiä :D  Haluaisin myös saada Noahn tiettyyn pisteeseen ennen meidän lomamatkaa tammi-helmikuun vaihteessa koska siinä tulee väistämättä 3vkon treenitauko kaikesta. Epiksiin olin ajatellut mennä keväämmällä vaikka ikäraja täyttyykin jo joulupäivänä. Ehkä tammikuussa voi harkita hyppärimöllirataa jos sellainen sattuu tulemaan eteen. Videota agilitysta lupasin ja sen tekeminen on asennettu aikatauluun ;)

Ja Rotta... voi kyllä on huono omatunto Rotan agilitysta :( Sen kanssa en ole treenannut kertaakaan sitten lokakuun starttien. Kovasti tahtoisin sen kanssa tehdä  jonkinlaisen parin kuukauden tehotreenikauden, jotta saisi hiottua tekemiseen varmuutta, mutta saa nyt nähdä mitä tässä ehtii ja ei ehdi. Koiria on enemmän kuin yksi ehtii kouluttaa... onneksi ne kaikki ei kuitenkaan ole omia. Ehkä nyt kun Taku pitää hauskakautta agilityssa voisin ottaa Rotan vuoden viimeisiin pienryhmätreeneihin mukaan...?!  Ja sitten voisi talveksi houkutella tuon isännän agilitykentille Rotan kanssa.....