Lauantaina kisattiin ATT:n kisoissa kaksi rataa, molemmille koiruuksilla päivän nollaprosentti oli 50. Takulle ekalta radalta nolla ja sijoitus hienosti kolmas, Milolle toiselta radalta nolla ja sijoitus 5. Toisilta radoilta kerättiin hyllyjä.

Takun ensimmäinen rata oli ihan jees nolla, kurvit oli pieniä ja vauhti ok. Kepeillä Taku suti kamalasti ja sillä oli vaikeuksia löytää pitoa, mutta yritti kuitenkin ja sehän on tärkeintä :)

 

Takun toinen rata meni tosi hienosti ja asenne oli vielä parempi kuin ekalla radalla, mutta valitettavasti... taas vaihteeksi... ohjasin Takun väärään päähän putkeen.... jatkettiin kuitenkin siitä rataa niin, ettei Smeagol edes huomannut menneensä väärään päähän. Puomin alastulolla ei sitten enää maltettu pysähtyä ja otin Takun takaisin kontaktille... murrr...

 

Milo veti ekan radan aika osiin, ihan omasta ohjauksesta johtuen ja siitä on turha julkaista todistusaineistoa... mutta toisella radalla Milo tekin tosi hienoa työtä ihan loppuun saakka, mutta hitsi vie kun myöhästyin yhdestä kohdasta ja improvisoin ohjauken ja sehän kostautuu Milolla aina kaarroksina. Siinä sitten meni kovasti aikaa, mutta muuten ihan hyvää menoa, kontaktit oli hyvät!