... ja kolme tahallista hyllyä. Pitäisi opetella tästäkin tavasta pois, kun se vitonen on tärkeä karsinnoissa. Eli meidän nollaputki on virallisesti katkaistu! Kolme rataa ja kolme hyllyä. Radoissa oli paljon hyvää, mutta kahdella radalla taas kummitteli SE KÄSI!! Luulin jo päässeeni siitä ja nyt se tuli takaisin, lisäksi kontaktit eivät olleet parhaimmat mahdolliset. Fiilis ei ollut jotenkin paras mahdollinen ja keskittyminen kateissa, lähdettiin eilen aamulla jo aikaisin purutreeneihin ja sieltäsuoraan kisoihin syömättä.... näin ei saisi tehdä, joten mitä opimme tästä?

 

Ekalla radalla pasmat menee sekaisin hieman ennen hyllyä kun Taku jää jumittamaan keinulle, liekö se sitten vaikuttanut keskittymisen herpaantumiseen? Mene ja tiedä, mutta radan alku ja loppu onnistui kyllä tosi hyvin. A:n jälkeen mun täytyy noissa tilanteissa ottaa vastakkainen, jotta saan Takun mukaan, mutta en vain ota ja SE KÄSI heilauttaa Takun esteen väärälle puolelle.

 

 

Toisella radalla tehdään sitten KONTAKTIVIRHE!!! Ja vielä korjaamaton sellainen!! HYI HYI HYI HYI. Siinä rouva Paavola kutsuu koiran kontaktilta ennen aikojaan ja jatkaa vielä rataa... Täytyy laittaa tämäkin julki, että muistaa tulevaisuudessa miten niitä kontakteja suoritettiin. Hylkäys tulee puomilta kun Taku korjaa jalkojaan taaemmas?! Muuten rata oli kyllä nätti.

 

 

Viimeisellä radalla SE KÄSI heittää taas Takun keinulta eteenpäin kun piti tehdä vastakäännös hypyllä putkeen. En sitten tajunnut siinä improvisoida kääntyäkseni toista kautta, tästä siis kielto. An kontakti otetaan oikein kunnolla sattuneesta syystä..

 

 

Seuraavat kisat on kahden viikon päästä ja jos siellä vaikka vaihteeksi pystyisi keskittymään olennaiseen....