Nyt on taas kestänyt liian kauan viime päivityksestä, jälleen kerran työt ovat tätäkin häirinneet. Treenattu ollaan kuitenkin melko ahkeraan. Edellisviikonloppuna oli Takun kanssa TopTeam III ja sieltä saatiin taas aimo annos ajatuksia purettavaksi. Viime viikon Taku viettikin lepoa agilitysta ja pääsi vasta tällä viikolla radalle hurjastelemaan. Takun lepäillessä ehdin paneutua Noahn eteenviemiseen agilityssa ja työn alle otettiin kepit ja kontaktit radalle, sekä alustasta vieroittautuminen. Milo on päässyt muutamaan otteeseen tottistelemaan.

 

 

TOPTEAM III

Leirin vietettiin siis Lempäälässä sisähallissa. Treenit oli tälläkin kertaa erittäin hyviä ja opettavaisia. Leirin jälkeen olin erittäin tyytyväinen Takun suorituksiin, mutta omassa olisi voinut olla parannettavaa... keskittyminen ei ollut ihan parasta luokkaa ja hermotkin petti... ei saisi ei, mutta ihmisiä tässä vaan ollaan :) Taku onneksi kestää jo mun riehumiset, eikä ota niistä pahemmin nokkiinsa. Elinan ja Jarin treenit tuli videolle, mutta Juhan rataa en saanut ketään kuvaamaan, joten siitä ei ole todisteita. Eipä se Juhan treeni kyllä ihan hirmu hyvin mennytkään... vaikka nollalla lopulta vedettiinkin. Tässä siis vähän todistusaineistoa...

 

 

 

 

Viikon treeneistä

Nyt ollaan Noahn kanssa päästy kepeissä eteenpäin ja päästään menemään jo pystykeppejä kahdella ohjurilla alussa ja lopussa. Tällä tavalla ollaan keppejä menty ehkä kolme treeniä ja alkaa jo pikku hiljaa sujumaan. Hieman on homma kyllä Noahn mielestä vielä vaikeaa ja siitä näkee selvästi kun päässä raksuttaa "vasen, oikea, vasen, oikea, vasen, oikea..."  mutta kyllä se siitä. Pitäisi päästä joko ulkokentälle tai mattopohjalle trenaamaan, jotta pystyisin palkkaamaan kepit lelua heittämällä. Tällä hetkellähän mennään namialustalla kun TSAUn hallin hiekkapohja on turhan lelua päällystävää... Kontaktit olen nyt ottanut ihan osaksi rataa ja ollaan parissa treenissä jatkettu kontakteilta rataa eteenpäin. Näissä valitettavasti ilmassa hieman Milomaista meininkiä eikä siis namit tahdo enää pitkän treenin jälkeen palkata niin vahvasti... tässäkin pitäisi päästä toisenlaiselle pohjalle, jotta pystyisi tarvittaessa vaihtamaan palkan leluun. Tällä nyt kuitenkin mennään nyt ja ehkä on ihan hyvä, että otetaan kontakteilla ihan iisisti. Hypyt on nyt olleet 60-65cm ja hyvin Noah niistä yli menee, satunnaisia tiputuksia ajoittain. Maanantaina ja tänään treenattiin vähän pidempää radanpätkää ja tästä päivästä saatiin tehtyä video kun mukana treenaamassa oli Jouni ja Isabel!! Voi vitsit, että oli kiva treenata seurassa, sitä kun Noahn kanssa tällä hetkellä kaivataan!

 

 

 

Tällä viikolla meidän oli tarkoitus Noahn kanssa osallistua ATT:n epiksiin torstaina, mutta kontaktit ei meillä ole vielä valmiita kisatilanteeseen, joten mennään paikalle ja väsätään radasta meille hyppäri kiertoteitä pitkin. Ehkä Noahn kanssa päästään sitten huhtikuun epiksiin koittamaan onnea :)