Tänään käytiin ottamassa pika-aksat Marian ja Annan kanssa omalla hallilla. Treenasin kaikkien kolmen kanssa, pojilla aiheena kontaktit ja Rotalla keinu, kerrankin oli joku auttamassa :) Poikien kanssa ei mitään ihmeellistä, pikainen kontaktileikki treeni molempien kanssa ja Takulle lisäksi keppejä. Molempien kontaktit oli hyvät. Rotan treeni jäi pakosta hieman lyhyeen koska oli aikaisemmin lenkillä saanut tassuun pienen haavan ja aristi sitä jonkin verran klenkkaamalla, suhteutettuna haavan syvyyteen ja kokoon nähden, Rotan reaktio oli ehkä hieman yliampuva... neiti :)

Rotan kanssa uskalsin kuitenkin ottaa vähän keinua, ensin kolisteltiin sitä etutassuilla käskystä ja sen jälkeen makoiltiin keinun päässä ja totuttiin keinun liikkeeseen ja kolahteluun maata vasten, samalla syömällä nameja. Rottaa ei pahemmin moiset heilauta, mutta kolistelun aikana söi nameja hieman hanakammin, joten ehkä kuitenkin paukahteleva alusta hieman jänskätti. Loppuun pari kertaa putkeen ja sitten pois.

Kotona iltapissalla löydettiin Rotan mielestä maailmasta sitten jotain superepäilyttävää... siinä se törrötti mustikoiden keskellä, haisi omituiselta, eikä liikkunut ollenkaan!! Todella epäilyttävää toimintaa... sitä täytyi varoittaa suuresta voimakkaasta malista murisemalla ja nostamalla karvat pystyyn, jotta se tajuaisi kuinka suuri ja vaarallinen vastustaja on kyseessä! Tilanne oli tosi paha, kyseessä oli kuitenkin SIENI ja vielä tunnistamaton sellainen...