Juhannusviikko meni palautellessa omaa kehoa ja Takun rannetta, treenaamaan on päässyt Milo ja Noah. SM-mitalisti on päässyt jatkamaan hieman nopeutettua kuntoutusta ranteen kanssa ja lenkeillä ollaan käyty ahkerasti. Tällä viikolla aloitellaan taas kisakunnon nostamista. Noahlla oli viime viikolla kahdet purut, tottistreenit ja yhdet pikaiset aksat. Milo on päässyt tottistelemaan pariin otteeseen.

Noahn kanssa maanantaina Timon porukassa purutreenit. Puruihin ollaan taas alettu päästä mukaan ja heti alkaa homma kummasti edetä :)  Noah on puruissa ihan fiiliksissä, eikä viettiä ainakaan puutu. Edelleen vahvistetaan puruotetta ja pyritään hyvään otteeseen jo heti ensimmäisellä otteella. Kiva päästä rakentamaan koiraa alusta alkaen oikein ja huolella. Noahn kanssa etenkin on erittäin tärkeää saaliin ja otteen vahvistaminen sekä hyppyjen kunnollinen opetus. Milollehan ei varsinaisesti missään vaiheessa opetettu pitkää liikettä tai pakoa teknisesti ja etenkin pitkässä liikkeessä sen huomaa. Noahn kanssa tehdään toisin :)  Tiistaina Kirkkonummella vielä toiset treenit, vähän lyhyemmät ja heti ensimmäisestä purun annosta alkaen otteet hyvät. Torstaina pikainen keppien soluttaminen- radalle treeni. Melkein suorassa kulmassa aloitus kahdelta hypyltä kepeille ja pienen kuvion kautta kepeille takaisin. Noahn kanssa täytyy nyt jonkin verran vahvistaa kovassa vauhdissa kepeille lähestymistä koska kumma juttu, tässäkin tahtoo tuota vauhtia olla melko paljon... Ekalla kerralla tuli kepeille liian lujaa, mutta korjasi kyllä itse seuraaville kerroille. Ajatuksena olisi startata virallisissa kisoissa heinäkuussa, katsotaan mikä on toteutus. Tottista tehtiin lauantaina, aiheena seuruu. Sitä pitäisi nyt tehdä kuurina, useita lyhyitä treenejä ja nostaa virettä. Pitäis pitäis... viimeistään sitten syyskuussa kun oma jalka ei nouse enää niin kevyesti.

Milo on kahteen kertaan päässyt tottistelemaan ja kerran tehtiin piilonkiertoja, siitä treenistä kehkeytyikin oikea intervalliharjoitus ja kyllä oli papparainen onnessaan kun oli päässyt hieman rasittamaan itseään. Tottiksissa ei mitään ihmeellistä, liikkeiden kertausta. Maanantaina käytiin rokotuksilla ja punnituksilla, kuunneltiin sydän ja hengitysäänet, eikä niissä ollut mitään moitittavaa. Milolla on paikka IPO 2- kokeeseen heinäkuun 13. päivä... perjantai 13.päivä... tosi fiksua :)  Puruissa ei olla päästy käymään valmistelemassa ihan niin kuin olisin halunnut, mutta käydään nyt kokeessa ainakin koittamassa. Tottis on ihan hyvällä mallilla, mutta perhanan pitkät heinät... jäljelle pitäisi päästä...



Töitä ei enää ole jäljellä kuin 4 viikkoa, joten eiköhän sen tästä vielä rutista :)