Viimeinen TopTeam-leiri on takana  ja jotenkin haikea mieli... se kun oli meidän ainut säännöllinen ohjattu treenirupeama. Leiri oli ihan super, vaikka itse en leirillä täysissä voimissa pystynyt menemäänkään. Perjantaina oli Knock out- kisa ja reväytin heti toisella vedolla oikean jalan ja kolmas kaatuikin sitten kieltoon kun en ihan omaan tapaan pystynyt radalla liikkumaan. Lauantaina oli treenit. Meidät oli merkattu Elinan ja Juhan treeneihin. Valitettavasti jalka oli sen verran kipeä koko leirin, että vaikutti lauantain treeneihin ja sunnuntain kisoihin.

 

Lauantaina treenattiin Takun kanssa sitten pelkkää tekniikkapyöritystä ja jätettiin revittelyt terveemmille. Videokooste löytyy vain Elinan treenistä, jossa meillä oli kyllä hauskaa ja Takukin oli treenin päätteksi melko väsynyt. Urheasti orava kuitenkin teki toistoja toistojen perään :)

 

Sunnuntaina oli kisat ja saatiin Takun kanssa aikaiseksi tuplanolla vaikka täysissä voimissa en ollutkaan. Pari muutettua ohjausvalintaa liikkumisen takia johti ajan hukkaamiseen, mutta pääasillisesti radat oli ihan hyviä. Ekalla radalla puomia edeltävä putkeen vienti menee aika töksähtelevästi, normaalisti olisin mennyt väliin valssaamaan, mutta nyt en uskaltanut.

 

Toisessa startissa kepeille vienti on huono ja puomille mennessä Taku joutuu väistämään minua kun seison tiellä. A:ta edeltävä päällejuoksu oli kompromissiohjaus... normaalisti olisin mennyt väliin valssaamaan ja saanut ohjauksesta vähän sujuvamman. Muuten rata taas ihan hyvää menoa ja tälläkin radalla olin tosi tyytyväinen Takun keinuun :)

 

 

 

Näihin tunnelmiin päättyi siis ensimmäinen TopTeam-kausi ja nähtäväksi jää mitä ensi syksylle kehitetään. Nyt meillä on Taku kanssa edessä pari viikkoa totaalitaukoa, lenkkeilyä ja hierontaa. Tauon jälkeen pientä tekniikkatreenailua, pari kisastarttia ja sitten ollaankin valmiita SM-kisoihin!