No jopas oli viikonloppu!! Takulle kaikkiaan kuusi starttia ja lopputuloksena viisi nollaa ja yksi tahallinen hylly :) Sijoituksiakin ihan mukavasti kun neljä kertaa viidestä oltiin palkinnoilla ja yksi oli se paljon himottu nollavoitto karsintoihin! Milokin meni hyvin, mutta tuloksilla ei taaskaan juhlittu, eikä H-sertillä... lauantaina hylly ja 5, sunnuntaina 10 ja 5. Milo on hyvä pitämään jalat tiukasti maan pinnalla...

 

1315203673_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

Lauantaina Takun kanssa tosiaan onnistuttiin tekemään triplanolla ja vielä nollavoittokin siinä mukana. Radalla oli mukava mennä ja homma tuntui olevan koko ajan hanskassa :)  Ensimmäinen rata alkoi mielenkiintoisesti ja tuntui kyllä omaan käteen hieman kököltä, mutta saatiin kuitenkin alku suoritettua numerojärjestyksessä... Kontaktit pysäyttämällä koska olen sen nyt itselleni luvannut etten niitä taas ennen seuraavia arvokisoja juoksuta. Aikaa niissä menee, mutta menkööt, en halua saada sitä kuuluisaa kontaktivirhettä arvokisojen finaaliradalla...

 

 

 

Toinen rata onnistui jotenkin paremmin kuin ensimmäinen, eikä siinä oikeastaan ohjauksellisesti ollut mitään ylimääräistä ja niinpä ansaitusti saatiin viedä voitto kotiin :)

 

 

 

Kolmas rata oli hyppäri, oli jo lähtiessä hieman eppätodellinen olo nollan tekemisestä, mutta rataprofiili tuntui sopivan meille. Nolla sieltä sitten tuli, parin aikaa vievän kauneusvirheen kanssa, mutta hieno rata ja sijoitus kovassa seurassa 2.!!

 

 

 

Sunnuntaina ajelin aikaisin aamulla Ylöjärvelle ohjelmassa kolme rataa Takulle ja kaksi Milolle. Takulle ekalta radalta nolla ja taas pysäytyskontakteilla, oon niin ylpeä kun maltoin :) Alku tuntui taas hieman kököltä, mutta lähti loppua kohden sujumaan.

 

 

 

Toinen rata meni ihan hyvin, mutta luulin Takun saaneen keinulta virheen ja palautin radan lopussa Taku puomin kontaktille, koska juoksi sen pysähtymättä, niinpä siis hyllytin nollaradan... mutta ei se mitään, tärkeämpää kuitenkin on nyt saada taas rutiini takaisin kontakteille. Huolestuttavampaa on Takun järjettömän huono keinu, joka täytyy korjata nyt syksyn aikana! Kolmas rata oli hyppäri, tässä taas alku valahtaa ja saa ensimmäiset 5 estettä tuntumaan tosi kököltä, kun lähes joka hypyltä Taku laskeutuu väärään suuntaan... olisi pitänyt tosissaan kääntää Takua ennen muuria, jotta olisin saanut muut hypyt onnistumaan. Nolla kuitenkin ja nyt Takulla on KAIKKI arvokisanollat kasassa!!

 

 

 

Milon radoista on vain tarjolla hyppärit, vaikka sunnuntain agiradalla Milo tekikin päivän nopeimman ajan, mutta TAAS jotain niin alas tuli yksi rima  ja lopussa puomin alastulolta virhe kun ei enää oikein jaksanut kiinnostaa... Lauantain hyppäri menee alussa hyvin kunnes homma lähtee lapasesta ennen pussia ja siinä sitten Milon kanssa mennään.

 

 

 

Sunnuntain hyppäri taas muuten ihan jees, mutta yksi hyppy tuhansiin osiin ja sen jälkeen höyryten loppuun parin pitkän kaarroksen kanssa. On se Milo kyllä ihme epäonnen lintu agilityssa, aina jotain tai jos ei mitään niin jää sertistä 0,4s.... ehkä Milo tekeekin sen tahallaan kun tietää joutuvansa eläkkeelle sertin jälkeen?! Ehkä mun pitäis kertoa sille jatkosuunnitelmista sertin jälkeen?

 

 

 

 

 

Syksyn suunnitelmat etenee suunnitelman mukaan :D  Eli ensi viikonloppuna on vielä piirimestikset, sen jälkeen kuukauden kisatauko, jonka aikana treenataan vähän keppejä ja keinua kuntoon, ja taas kisakentille 9.10. jälkeen, koska silloin Taku pystyy vastaanottamaan viimeisen H-sertin! Sen jälkeen olisikin kaikki tämän vuoden agitavoitteet taskussa ja voisi keskittyä hiomaan estetekniikoita vielä paremmiksi, etenkin keinulla ja kepeillä. Rotan ilmoitin myös kisoihin ensi viikonloppuna... mutta varmaan pitäisi taas vähän treenata ennen startteja? Milo kun ei kisaa ATT:n pohjalla niin se saa nyt tovin keskittyä tulevaan IPO-kokeeseen....