Noniin, käytiin Takun kanssa fiilistelemässä ATT:n kisoissa viime lauantaina, tuloksena nolla ja tahallinen hylly... kamalasti on nyt hommattu noita hyllyjä, että kaipa meitä odottaa tulevaisuudessa ihan mieletön menestyminen?! Päivälle asetettu tavoite kyllä tuli täyteen sillä tavoitteenahan nyt on se Takun asenne alusta loppuun asti ja asennetta kyllä löytyi ihan kivasti... mutta valitettavasti mukana tulee aina vähän sikailua. Hieman varasti lähdöstä ja pysähtyi A:lla TAAS maahan eikä kontaktille... yritän nyt saada nämä kuntoon vain ystävällisesti vaatimalla, mutta kaipa kohta täytyy sitten jo alkaa käskeä jos ei ala mennä perille. Mutta kyllä on henkinen taistelu uskotella itselleen että ei se lopputulos siellä tulostaululla ratkaise, vaan keskitytään olennaiseen... jep, jep.

Taku tuntui jotenkin nyt menevän sen verran lujaa, että homma lähti ihan lapasesta kun olin itse myöhässä... hyppänollaradalla, hienosti olen mukana aina esteelle 13 asti, sitten pussi suoralla täysin improvisoitu loppu ja kyllä siinä sitten paloi aikaa :(

 

 

 

Agilityradalla alku taas ihan jees, mutta perhanan A!! Hyllyhän tulee siitä kun käsken Takun korjata takaisin kontaktille, mutta näitä nyt jatketaan niin kauan kunnes menee perille. Puomilla sitten vähän harjoitellaan ja keinu oli mun mielestä hyvä.