Käytiin tänään Takun kanssa agikisoissa ATTn hallissa. Tavoitteena siis edelleen viretason ylläpitäminen ja HANAA !! Ja siinä samassa sitten pitää huolta että kontaktit pysyy kasassa :)  Radat meni Takulta kokonaisuutena erinomaisesti, virheet oli ihan puhtaasti omia ja aikaakin oltaisi saatu kiristettyä paremmalla ohjauksella. Ensimmäinen rata meni ihan ok, hylkäys tuli kun sain hienosti ohjattua Takun selän taakse väärälle esteelle, mutta kontaktit oli hienot ja vauhti hyvä. Videota ei ekasta radasta ole tarjolla.

 

Toinen rata oli ihan hieno, mutta aikaa meni muurin jälkeen ennen putkea kun Taku hieman kaarratti ilman tehoja ennen kuin lukitsi putken, aikaa meni myös kun vein Takun huonosti kepeille, samaten tyhmä valssi lopussa vei aikaa ja toi yhden riman alas :(  Muuten kivaa menoa ja vauhti oli hyvä!!

 

 

 

 

Hyppärillä onnistuttiin tosi hyvin, pieni aikaa vievä vipaus heti alussa 3 esteellä, vauhti pysähtyy ihan totaalisesti kun Taku hyppää 2. esteen pitkäksi. Sijoitus oli kovassa seurassa 3.  :)