Nyt on taas kisoja takana ihan riittävästi, lauantaina Takun kanssa V-S piirimestaruuskisat ja sunnuntaina Rotan kanssa kolme starttia ATT:n hallilla. Lisäksi kävin lauantaina Rotan kanssa illalla treenaamassa ja sunnuntaina aamulla oli Takun kanssa Elina Jänesniemen koulutus. Takun agilityt viikonloppuna oli aika rankkoja ja nyt se saakin pitää pari-kolma lepopäivää.

 

Lauantaina siis kisattiin piirimestaruuksista, meille näistä arvokisoista irtosi joukkue-piirimestaruushopeaa. Yksilöissä ohjausvirheen takia hylkääntyi ensimmäinen rata toiseksi viimeisellä esteellä, mutta hyppärillä tehtiin hieno nolla ihan älyttömällä radalla ja oltiin 2. Laitetaan näistä karkeloista kaikki videot esille, jotta muistuu sitten mieleen, ettei kaikki aina ole ihan niin ruusuista :)   Joukkueradalla Taku epäonnisesti liukastuu keppien sisäänmenossa, eikä siksi taivu toiseen väliin, tästä siis 5, mutta muuten ihan sujuva rata!

 

 

 

 

 

 

 

Ja sitten Rotta! Rotta meni ja otti ensimmäisen LUVAnsa ja vielä nollavoitolla :)  Ensimmäinen rata oli kaameaa räpellystä, mutta keskimmäisellä nollavoitto ja viimeinen hyppäri olisi ollut mielettömän hieno rata, mutta ohjasin Rotan epähuomiossa kolmosesteen ohi suoraan neloselle ja hylky, mutta otettiin kakkosen takaa uudestaan ja vedettiin rata puhtaasti läpi!! Rata oli hieno ja harmittaa kun sitä ei tullut videolle... olisi ollut kiva katsoa rata. Jotenkin olen kuvitellut ohjaavani Rottaa varmistellen, mutta radat menee yleensä sen takia päin seiniä ja nyt kun oikeasti ohjasin kaksi viimeistä rataa, niin Rotta kulki ihan mielettömän hienosti. Hieman on Rotalle tuo ATT:n hallin pohja liukas, mutta jättiläis-Rotta selviytyi silti kurveista! Hieman se on kyllä ison ja kömpelön oloinen radalla kelpieiden rinnalla, mutta ainakin toisella on hauskaa!! Mikä tärkeintä, kepit meni kahdella radalla tosi hienosti ja puomi-keinu erottelu onnistui Rotalta jälkimmäisellä radalla, joten ehkä se tästä tälläkin treenimäärällä lähtee! Puomin kontakti on muuten hieman huono videolla kun ei tassut ole ihan maassa... hyi minua...