Nyt on sitten Milon treenit treenattu ennen sunnuntain koitosta. Keskiviikkona treenattiin tottista ja tänään ajettiin aamulla jälki ja illalla purut Jarmon kanssa omalla kentällä. Huomenna Milo saa vain lepäillä ja käydä rentouttavalla metsälenkillä, itse hoidan omaa päänuppia kisaamalla huomenna Takun kanssa 3 starttia, tämä siksi, että saan ajatukset pois sunnuntaista :)

Keskiviikkona tottistreenin aiheena oli nyt ampuminen. Otin hieman seuruuta, jääviä, noutoluvan odottamista ja pitkän liikkeen. Milolle on aikaisemmin ammuttu tottistreenissä ehkä kaksi kertaa ja tahtoo reagoida niihin, niin että valmistautuu purujen aloitukseen... tällä kertaa kuitenkin ammuttiin niin monta kertaa, ettei lopulta enää reagoinut, sekä seuruussa, että paikallaanmakuussa. Ammuttiin molemmissa ehkä 4 kertaa. Itse treeni ei mennyt mitenkään loistavasti koska Milo oli jo kentälle tullessa ihan ylivireessä, mutta ainakin tiedän nyt miten valmistelen Milon kokeen tottisosuutta ennen eli oikeastaan aika onnistunut treeni :)

Tänään kävin aamulla jäljellä, ruokana tällä kertaa nakkeja. n. 100askelta suoraa, vas. kulma, n.100askelta suoraa, vas. kulma ja n.100 askelta suoraa ja 3 esinettä, kaksi toisella suoralla ja kolmas lopussa. Milo ajoi suoria mielestäni kohtuu syvällä nenällä ja kohtuullisen hyvin myös pysyi jäljellä, tyhjää oli ajoittain pitkiäkin pätkiä. Ensimmäinen kulma mentiin "metsäjälki" tyylisesti käymällä oikealla kaarrattamassa, meinasi siinä kohtaa jo sydän pysähtyä ja jos Milo tekee saman kokeessa niin voin sanoa, että vellit siinä housuun menee... noh työskenteli kuitenkin koko ajan jäljen löytääkseen ja lopulta jäljelle löysikin nakiin tuoksun houkuttelemana. Molemmat esineilmaisut hyviä ja palkkaus vain ruoalla. Ensimmäiseltä esineeltä olisi saanut jatkaa jäljestystä hieman nopeammin, mutta toisen esineen jälkeen hyvä. Loppu jälki menikin sitten huomattavasti paremmin ja kulma tehtiin nyt hyvin. Täytyy sanoa, että vaikka Milo ajaisi jäljen sunnuntaina näin niin läpi menee ja sehän riittää... :)

Illalla sitten viimeiset purut, otettiin koekuviot, palkkaus piilovartioinnista ja paossa koska Milo hieman sääti puruotteen kanssa ja jouduttiin se ottamaan uusiksi. Loppuliikkeet meni hyvin. Tein liikkeet nyt niin, että Milolla oli pelkkä ketjukaulain ilman liinaa. Muutenkin Milon asenne tässä treenissä oli ihan mieletön ja toivotaan että ilmentää sitä samaa sunnuntainakin!! Paossa Milo tuli tavallaan liian kovaa hihaan kiinni, jolloin sen oli melkein mahdotonta saada pitävää otetta hihasta ja ote irtosi, kävi kyllä välittömästi uudelleen kiinni kamalalla vitutuksella, että eipä sitä varmaan tarvii huolehtia. Uusinnassa pako oli hyvä ja Milokin hieman keskittyi mihin iskunsa suuntaa. Kuitenkin treeni oli mielestäni hyvä näin kokeen alle ja odotan mielenkiinnolla sunnuntaita !!

Jännitys ei onneksi ole palannut sellaisena mitä se oli kaksi viikkoa sitten, vaan olen jotenkin oppinut nyt rauhoittamaan itseni. Jatkuvasti olen tehnyt sellaisia psyykkausharjoituksia, joilla saisin etukäteen ohjattua omaa olotilaa sunnuntain koitokseen, mutta katsotaan miten onnistun... Lauantaina on kuitenkin ihana mennä Takun kanssa kisaamaan ja tyhjentää päätä!