Torstaina oli mun flunssasta huolimatta hyvä treeni päivä :) Töiden jälkeen kiiruhdin Takun kanssa eläinlääkärille eturauhasta näyttämään ja toteamaan eläinlääkärin kanssa yhdessä, että omituisuudet taitaa sittenkin olla nuoren koiran korvien välissä... eli eturauhanen oli täysin normaali. Eläinlääkärin jälkeen ajoin suoraan Koskelle ajamaan Milon kanssa jälkeä ja vielä illalla Takun kanssa testaamaan, että miten kulkee illalla viileässä omalla kentällä.

Jälkeä käytiin ajamassa muutaman sakemanni-ystävän kanssa. Milon jäljestä tuli taas vahingossa hieman pitkä ja oli varmaan yli 300 askelta, se sisälsi 4 esinettä ja kolme 90 asteen kulmaa. Kaikenkaikkiaan Milo ajoi jälkeä tosi hyvin, kulmat oli täydelliset (ensimmäisessä nameja, toisessa vähemmän ja kolmas ilman), ei varmaan senttiäkään yli :) Esineistä Milo nosti hyvin 3, yhden se huomasi, muttei nostanut sitä... liekö muovinpalaan jäänyt hieman vähemmän ihmisenhajua?! Autoin Milon ja käskin sen maahan kun näin, että huomasi esineen. Esineillä taas kahdella ensimmäisellä nakki + lelupalkka, kolmannella pelkkä nakki ja viimeisellä taas nakki + lelu ja siihen se jälki sitten päättyikin :) Yhden kerran Milo hieman pyöri jäljellä, mutta kuitenkin aktiivisesti itse haki jäljen uudestaan ja taas huomasi loppua kohden, että Milo alkoi väsyä.

Illalla Takun kanssa käytiin meidän omissa pienryhmätreeneissä kokeilemassa ja Taku oli täysin normaali, taisi mennä jopa normaalia lujempaa?! Kepit mentiin tosi hienosti kun päässä oli namialusta. Eli ilmeisesti himmailut viime viikolla on nuoren koiran epävarmuutta... mene ja tiedä, mutta varasin Takulle kuitenkin vielä fyssarille ajan, että katsotaan sekin puoli vielä läpi.

Odotellessa omaa vuoroa otin Rotan kanssa pienen seuruu treenin kentällä ja vitsit kun menikin hienosti!! Pystyin hyvin jo seuruuttamaan 2-3m hyvällä kontaktilla.... kehitystä, kehitystä :)