Olipas mukavaa kun oli taas kaksi vapaapäivää ja pääsi treenailemaan koirien kanssa! Tiistaina käytiin illalla koko perheen voimin jäljestämässä, Taku tosin pääsi vain loppulenkille, mutta oli hengessä mukana :) Lisäksi kävin tekemässä keskiviikkona Noahlle aamulla jäljen, iltapäivällä keinu treeniä molemmille pojille ja illalla vielä pientä kotitottista.

Noahn molemmat jäljet meni ihan hurjan hienosti, etenkin keskiviikko aamun jälki, sillä pituutta noin 100m, jokaisella askeleella nami, kova sivutuuli ja päässä esine. Kertaakaan ei tarvinnut liinan kanssa puuttua jäljestykseen, hienosti eteni jatkuvalla intensiteetillä jokaisen askeleen tarkistaen ja löysällä liinalla! Esineellä tarvitsee edelleen hieman ohjausta sen ilmaisemiseksi, mutta joka kerralla reagoi esineeseen paremmin. Nyt alkaa jäljestäminen näyttää siltä, että voi jättää nameja pikku hiljaa pois, yhden sieltä ja toisen täältä. Noahlle on ihan sama miten pitkän jäljen tekee, ei tunnu väsyvän siitä ollenkaan ja ihan intopiukeena vetää pellolle :)   Keinua kävin Noahn kanssa pikaiseen treenaamassa vanhan kaavan mukaan, taas vähän enemmän sai keinua laskea.

Takun keinun uudelleen rakennusprojekti sai jatkoa keskiviikkona kun käytiin taas ottamassa keinusta toistoja erilaisilla hetsausvariaatioilla. Lisäksi extempore koeilmoittautuminen ja Takulla on toko AVO-luokan koe sunnuntaina, HUI ! Testattiin sitten liikkeitä kotipihalla keskiviikkoillalla, otin vähän seuruuta, liikkeestä seisominen ja liikkeestä maahanmeno, lisäksi vähän noutoa ja loppuun luoksetulo pysäytys. Seuruussa kulkee noin 10cm vinossa, mutta ei estä mun liikkumista vaikka onkin tiivis, jäävät meni hyvin, nouto myös ihan ok. Luoksetulopysäytys taidetaan jättää väliin ja otetaan suorilta vitonen läpijuoksusta :D  Ei ehditä sitä nyt tässä ajassa opettamaan. Mutta kun meilläpä onkin tavoitteena Takun kanssa TK2 tokossa niin pelkkä 1-tulos riittäisi vallan mainiosti :)

 

Milo viettää kivutonta sairaslomaa vielä tämän viikon levossa ja olen ajatellut kevyttä jälkihommaa ensi viikolle. Varvas ei ole ollut yhtään kipeä vaikka nyt ollaan oltu ilman kipulääkettä, päivät mennään edelleen tassusidoksen kanssa ja yöksi laitetaan Back on Track rannesuojus. Rotta pääsi keskiviikkona Likkojen Lenkille bokseri Xaran ja dobberi Nooran kanssa, Xara on meille ennestäänkin tuttu 10kk ikäinen pentu, mutta Noora oli uusi tuttavuus. Hyvin tulivat keskenään kaikki juttuun ja oli kiva saada Rotalle kerrankin oman kokoista leikkiseuraa. Oli kiva nähdä, että Rotta pystyy olemaan fiksusti vieraiden narttujen kanssa dobberikin oli 3-vuotias aikuinen narttu, tosin kyllä hyvin leikkisä sellainen :)

Tässä koko porukka.

1316700820_img-d41d8cd98f00b204e9800998e