Nonniin nyt on sitten agirodut rotuiltu ja muistoksi jäi enemmän ja vähemmän hienoja ratasuorituksia. Milon kaikki radat olivat ihan mielettömän hienoja avo SM- finaalirata oli aivan mielettömän upea ja fiilikset sen jälkeen aivan sanoin kuvaamattomat!!

Joskus kun olen sanonut ettei Milolla ole ollut täydellistä rataa niin agirotu viikonloppuna Milon lähes kaikki radat olivat ohjauksellisesti todella onnistuneita. Milon tulossaldo viikonlopulta oli 5 (rima), 10 (rima ja puomin ylösmenokontakti), 5 (puomin ylösmeno), mieletön 0-rata ja 5 (keppi virhe). Rimat menee Milo radoilla ihan ohjaajan piikkiin, niin kuin myös puomin ylösmenokontaktivirheet... ei ole muuten Milo koskaan aikaisemmin saanut puomilta virhettä... Korjasin ohjaukseni puomille kahdella viimeisellä radalla, eikä sama ongelma enää toistunut, en siis saa mennä liian pitkälle puomia.

TikuTakun radoilla oli TAAS niitä pieniä ohjausvirheitä. Ekalta hyl, 5, 0, hyl ja hyl, kaikki radat ihan jees, omia mokia kun koiruus on nyt muuttunut ihan erilaisesti vietäväksi, aikaa paloi nollaradalla kepeillä, ne on ihan todella hitaat tällä hetkellä, niistä saisi 2s pois, siitä huolimatta Taku oli radalla 5. koiria luokassa oli 145. Huomasin, että Takulle ei kannata tehdä mitään kikkoja, kaikki jaakotukset meni ihan metsään ja ns. perusohjaus onnistui loistavasti. Vaikeaa nyt ohjata Miloa ja Takua samoilla radoilla, koska niitä ohjataan niin erillä tavalla. Milolle jaakotus on paras mahdollinen kun taas Taku ei niitä lue lainkaan oikein.

 

Perjantain eka startti ja radalle ensimmäisenä Takun kanssa, huomaa taas, ettei ihan jaakotukset luonnistu.

 

 

Milolta harmittavasti yksi rima alas, ajallisesti oltais pysäytyskontakteilla oltu 5.

 

 

Illalla sitten taas Milon kanssa rima ja ihme puomin ylösmeno virhe...

 

 

 

Takun kanssa meinasin jo lopettaa kepeille, mutta loppu rata sitten ihan jees... taas jälleen kerran.

 

 

Lauantai aamun karsintaradoista tuli Kepon kuvausteknillisistä syistä johtuen videolle vain Takun rata, mutta se olikin hieno :)

 

 

Ja taas kuvausteknillisistä syistä Takun finaalirata jäi kuvaamatta... mutta onneksi Milon mielettömän hieno rata saatiin ikuistettua :)