Tällä viikolla on joutunut tekemään totuttua enemmän töitä ja valitettavasti silloin treenaaminen hieman häiriintyy...  sunnuntaina kuitenkin Noahn kanssa eteisenmatto tottikset, maanantaina kävin aamulla hallilla, Takun kanssa hömpöttely aksaa kontakteilla ja Noahn kanssa kujakeppejä. Tänään kävin hallilla ennen töitä tekemässä mustille aksatreenin.

Takun kanssa ollaan tokokisojen jälkeen käyty vain maanantaina treenaamassa, silloin hieman leikittelyä kontakteilla ja hömpöttelyä hypyillä. Taku tarvitsee tällaisia vähemmän vakavia leikkitreenejä ja on niistä ihan innoissaan :)  Lauantaina Takun kanssa on kolme kisastarttia ja ensi viikolla on vuorossa vähän enemmän treenaamista.

 

Milon kanssa käytiin tänään ensimmäistä kertaa sairasloman päätyttyä vähän agiesteillä. Salama oli aivan tohkeissaan radalle pääsystä! Otin vain kuitenkin muutamaa hyppyä (45cm rimoilla) ja putkea, käännöksiä ja lähinnä ehkä kunnon kohotus ajatuksella. Treenilöitiin esteiden lomassa ehkä 10-15min. Se riitti ihan hyvin ensimmäiseksi kerraksi ja ehkä ensi viikolla uudestaan, ei ainakaan näyttänyt ontuvan tai mitään treenin jälkeen :)

Noah on päässyt treenaamaan aksaa tällä viikolla jo kaksi kertaa. Maanantaina otin parin hypyn kautta kujakepeille, keppien etäisyys toisistaan noin 15cm, mukana myös ohjurit. Kepit meni nyt ihan tosi hyvin ja vauhdilla, tällä etäisyydellä Noah joutuu jo hieman pujottelemaan. Mukana myös loivia avo- ja umpikulmia sisäänmenossa. Intouduin sitten samalla hiomaan takaakiertoa ja vastaanottavaa valssia kun meinasi Tasmanialainen viuhahtaa ensin esteen ohi takaa ja sen jälkeen selän taakse. Tänään muutama toisto puomilla ja keinulla pienen hyppykuvion jälkeen. Puomille Noah lähti hakemaan tosi hienosti itsenäisesti ja nyt kun alastulollakin on isompi rinkula, Noah keskittyy hienosti jarruttamaan kontaktille. Keinu oli tänään ihan liikkumaton kun en muistanut ottaa teippirullaa mukaan, mutta kyllä tästä pikkuhiljaa edetään. Samalla ihan muutama ohjausharjoitus hypyillä putken kautta. Noahn kanssa on edelleen ihan mielettömän kiva treenata kun se on niin TOSISSAAN :)  Eteisen matolla ollaan otettu noutokapulan kanssa touhuamista, pitoa ja nostoa, lisäksi eteentuloa ja sivulletuloja, sekä asentovaihtoja. Istuminen ja maahanmeno on jo kohtalaisen hyvällä mallilla, mutta seisomaan nousua ollaan vasta aloitettu harjoittelemaan.

Rotan juoksukin on LUOJAN KIITOS ohi ja lauma alkaa palata takaisin omiin uomiinsa, huh!  Katsotaan saanko aikaiseksi Rotan kanssa enää kisastartteja tälle vuodelle, toisaalta olis ollu kiva saada se kakkosluokkaan...