Yövuorojen välissä on hyvä käydä aamupäivällä hallilla aksailemassa omassa rauhassa. Kaikki pääsivät tänään treenaamaan, pojilla aiheena kontaktit ja Rotta meni ensimmäistä kertaa kujakeppejä, sekä lisäksi puomin kontaktia ja putkea eri kulmissa.

Milon kanssa toistoja A:lla, puomilla ja keinulla. Milo on alkanut hiffaamaan kontaktileikin idean ja samalla tässä treenissä ehdollistunut naksuun, toistot alkaa jo olla nopeita :) Keinulla olin eritarkka, ettei sieltä lähdetä ennen aikoja kun viime kisoissa kostautui oma laiskuus välittömästi. Takun kanssa samaa hommaa, sekä vielä keinua namialustan kanssa. Hyvin olen saanut aivopestyä Takun himoitsemaan kontakteja, se on ihan kipinöissä aina kun treenataan niitä :) Keinu on tosi hyvä, kun päässä on namialusta, täysillä päähän ja pam, kyllä se sieltä vielä muodostuu pysyväksi...

Rotan kanssa kujakeppejä ensimmäistä kertaa, puolikas kuja vajaan metrin levyiseksi, toiseen päähän koira ja toiseen namialusta. Hienosti saatiin Rotan kanssa usea onnistunut toisto, eikä koiruus välittänyt mun sijainnista mitään, hyvin keskitti menon eteenpäin. Itse olin milloin missäkin. Putkeen alkaa jo tulla pikku hiljaa hieman vauhtia, mutta vaatii vielä toistoja tullakseen varmaksi magneetiksi, helposti Rotta kieltäytyy putken suulla jos itse jarrutan vieressä. Puomia taas vain alastulokontaktilla, siivekkeet molemmin puolin kontaktia auttamaan malia koipien hallinnassa ja päähän namialusta, tämäkin on tullut Rotalle jo hvyin selväksi, sivusta puomin päähän ja siinä se nököttää, eikä sillä ole minnekään kiire. Kamalasti en voi vielä ottaa puomia kovin korkealta alas koska Rotta tulee jo nyt täysillä päähän ja siellä jarrutus kuin seinään, ei tee hyvää noin nuoren pennun etupäälle, mutta silloin tällöin kerran viikossa tai kahdessa ajattelin toistoja tehdä. Pätevä agilityjättiläisen alku neiti tuntuu kuitenkin olevan :)