Nyt on takana ensimmäinen bemarileiri ja leiri oli erittäin onnistunut!! Kouluttajina toimivat Juha ja Jouni Orenius, lisäksi lauantaina oli ohjaajan ja koiran tekniikka testejä Jerry Stenbergin ja Tiia Vitikaisen ohjeistuksessa. "Hieman" meidän panosta häiritsi minun jäätävä flunssa, kuumetta ei onneksi ollut ja vielä henki pihisee... Valitettavasti en omista ratapiirrosohjelmaa, eikä tullut treenejä videoitua, mutta hommat on sitäkin paremmin jääneet omaan muistiin. Kaikkein parasta koko viikonlopussa oli se, että oli ihan mielettömän kivaa treenata Takun kanssa!! Oravalla oli ihan mieletön fiilis ja se kiiti rataa ihan mielipuolena :)

Lauantaina meillä oli vuorossa koirien hyppytekniikka ja ohjaajien juoksutekniikka analyysia. Näiden tulos oli kovin yllättävä, sillä Taku oli selkeästi puolivälin paremmalla puolella ajoissa ja koiruudella on kuulemma hyvät ominaisuudet. Ohjaajakaan ei ollut hidas tai kömpelö testin mukaan :)

Sunnuntaina oltiin ensin Juhan ratatreenissä ja iltapäivällä Jounin koulittavana. Aamun treeni meni mielestäni ihan todella hyvin!! Taku kiisi hulluna eteenpäin ja emäntääkin piiskattiin hyvin juoksemaan. Opiksi tästä treenistä jäi niistopersjätöt ja MENE, MENE, MENE JO !!! Iltapäivän harjoituksen alku kävi meille sitten täysin mahdottomaksi ja siirsin sen things to train-listalle... Taku ei vain ymmärtänyt alussa tulla yhden esteen ohi ja toisen esteen taakse takaakiertoon. No se sitten hieman latisti Takun vauhtia, kun selkeästi oli kovin epävarma minne mennään, mutta saatiin loppurata onnistumaan kuitenkin tosi hyvin. Hieman jäi kyllä huono maku treenistä, mutta koiralle ei varmaankaan.

Todella kiva leiri ja odottelen jo innolla seuraavaa!!!