Kaksi vapaapäivää kului tiiviisti harrasteiden parissa. Lauantaina oltiin sovittu treenipäivä Juhan ja Suskin kanssa jäljen ja purujen merkeissä meidän kotinurkilla. Aloitettiin aamupäivällä jäljellä ja iltapäivällä puruja. Mukana kelpievahvistuksesta oli Milo ja Noah. Maanantaina kävin Noahn kanssa aksaamassa keppien ja kontaktien merkeissä ja Taku on päässyt alkuun kuntoutuksessa!

Noahn jälki meni ihan loistavasti! Pituutta jäljellä noin 100m, tyhjiä askeleita siellä täällä 1-3 ja keskellä loivempi kurvi oikealle, lopussa esine. Keli oli aika haastava, kova sivutuuli ja vettä tuli taivaalta. Noah kuitenkin suoriutui jäljeltä oman tasonsa mukaisesti ja teki tarkkaa työtä. Esineelläkin lähti koiran omat hoksottimet jo käyntiin :) Juha katsoi Noahn jäljen ja kehui tarkkaa intensiivistä työskentelyä :)   Puruja otettiin Timon kanssa. Ihan perus vietinvaihtoa ja purutreeniä, loppuun pako. Noah on puruissa niiiiin tosissaan ja innoissaa. Parin epäonnistuneen otteen jälkeen junttasi kovin tyynyyn kiinni ja siinä se oli. Loppuun hyppy, joka onnistui tosi hyvin! Maanantaina Noahn kanssa treenattiin keppejä ja kontakteja. Parempaan suuntaan on kontaktit menneet, mutta vielä kaukana valmiista. Kepeillä mentiin ilman ohjureita ja toiseen suuntaan loppuun asti tosi hyvin, mutta toiseen suuntaan mennessä lopetti kaksi väliä liian aikaisin. Ei auttanut muu kuin laittaa ohjurit paikoilleen ja homma alkoi rullata. Seuraavaksi mennään Noahn kanssa 1½ keppiä, jotta saadaan vähän hämärrettyä keppien pituutta.

Milon kanssa sunnuntain jälki olisi voinut  mennä paremmin tai siis viimeinen suora, mutta oli se kyllä vaikeakin. Kova vastatuuli ja heinän korkeus yli 50cm, pohja lätäkköistä multaa. Löysi kuitenkin jäljen ja esineen pienen vahvistamisen jälkeen. Muuten Milon jalka on pysynyt nyt aika hyvin oireettomana lenkkeilyistä huolimatta, että toivottavasti päästään sinne heinäkuun kokeeseen.

Taku oli perjantaina fyssarilla ranteensa kanssa eikä löytynyt mitään pahaa vammaa. Kipupiste kyllä löytyi ja se saatiin auki, joten sunnuntaina Taku pääsi lenkille. Eilen myös käytiin kahdella rauhallisemmalla ravilenkillä ja tänään keskenään metsässä tunnin verran. Tällä hetkellä ainakin näyttää hyvältä, eikä ontumista ole ilmennyt!! Pidetään peukkuja, että näin myös säilyy! Agilityradalle uskallan mennä aikaisintaan viikonloppuna, jos jalka nyt näyttäisi kestävän. Omaa liikkumista radalla harjoitan tällä aikaa Noahn kanssa treenaten. Ihan ei meinaan tämän hetkinen lyllerrys vastaa omaa normaalia ohjausta...

Kovasti toivoisin, että SM-kisoihin päästäisiin!!