HUI KAUHIA, mikä päivitysväli! Lomalla sattuu olemaan hieman muutakin tekemistä kuin päivittää blogia, joten hiljaisuus on perusteltua :)  Paljon ollaan kuitenkin touhuiltu, lähinnä kaikkea muuta paitsi agilitya. Treeniohjelmaan on taas lisätty jälki, tottia ja purut. Oli tässä lomalla Takulla vielä pari kisaakin ja yhdet keinutreenit molemmille pojille Noahlle ja Takulle. Alkulomasta mustat kävi fyssarin huollossa toteamassa, ettei kummallakaan ole mitään pahempaa jumia missään, ei edes Milolla. Milolla on kuulemma rakenteessa pahasti jotain kohdillaan kun kerta toisensa jälkeen poistuu hieronnasta normijumeilla etujaloista huolimatta :)   Loman aikana on vietetty myös kahdet synttärit. Taku täytti 4 vuotta 23.4. ja Milo 9 vuotta 6.5.! Tässä viralliset synttärikuvat.

 

TAKU 4v

1336394848_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

MILO 9v

1336394866_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Milon kanssa ollaan aloitettu tämän vuoden jälkihommat, tavoitteena saada jälki taas kisakuntoon IPO-koetta varten. Talven jäljiltä haasteena tuntuu olevan kulmat, niitä täytyy nyt hieman hioa. Yleisesti ottaen itse jäljestys on mennyt hyvin maavainua käyttäen vastatuulestakin huolimatta. Esineilmaisut on Milon mielestä ihan parasta! Tottiksessa lähinnä ylläpidetään jo osattuja asioita ja vähän vahvistetaan edestä sivulletuloja. Metrisen hypynkään kanssa ei ole ollut mitään ongelmia kun sitä pari kertaa ollaan menty. Puruissa ollaan edelleen käyty Raisiossa Jarmolla, tavoitteena vahvistaa heikkouksia ja saada kisaliikerutiinia.

Taku valmistautuu kesän koitoksiin ja ollaan nyt saatu päätökseen ohjelmassa ollut kisasuma, joka onkin hyvä päättää toistaiseksi tähän sillä nollaputki katkesi pahasti ;)   Siitä huolimatta Lohjalla kaksi hylättyä rataa hyvillä kontaktitreeneillä ja yksi nollarata hyppäriltä sijoitus 2.. Viime lauantaina taas Helsingissä kolme starttia, ekalta radalta nollavoitto ihan hyvällä radalla ja pysäytyskontakteilla. Perään sitten pari hylkyä lisää, toinen oli lähes katastrofi sisältäen ihan radan kaikki viisi ensimmäistä estettä. Viimeisellä radalla harmittava kielto kakkoshypyltä koska muuten rata oli lähes täydellinen ja kivaa oli! TopTeam-leiri on ensi viikonloppuna ja sen yhteydessä on kaksi virallista starttia Jyväskylässä. Näiden kisojen jälkeen pidetään puolitoista viikkoa totaalitaukoa, käytetään Orava hieronnassa ja huolletaan fysiikkaa. Kesän alussa olisi tarkoitus käydä pari kisaa ihan kontaktivarmistus ajatuksella. Muuten keskitytään edelleen pikkutreenailuihin, ohjelmassa ainakin kontaktien vahvistusta ja keppitreeniä. Tässä Takun kisaratoja...

 

Lohja, nollarata 2.sija

 

 

Helsinki, nollavoitto

 

 

Helsinki, hyppäri

 

 

Noah the minimies on loman aikana keskittynyt korkkaamaan jälleen PK-puolta, yhdet agitreenit vedettiin edellisperjantaina aiheena korkean vireen keinutreeniä. Taku radalle - Noah seinään, Noah radalla - Taku seinään... jne.  ja jo toimii!! Näitä treenejä vielä muutama ja katsotaan keinua sitten osana rataa jossain vaiheessa. Kontakteja täytyy ottaa enemmän ratatreeniin mukaan ja nostattaa uudestaan alustan kanssa. Keppejä myös ratatreeniin eli ohjelmassa tulevaisuudessa ratatreeniä. Tottiksessa ollaan todenteolla alettu rakentaa seuruuta ja jo neljän treenin jälkeen homma näyttää ERITTÄIN lupaavalta! Päästään ihan oikeasti treenaamaan tottista :)  Kotitottis treeneihin tulee panostaa eteentulon kanssa ja kapulan pidon/luovutuksen kanssa. Jälkeä Noahn kanssa ollaan ajettu kahdesti 80m suoraa, nami joka askeleella ja päässä esine. Ensimmäisellä jäljellä oli hieman turhan innoissaan ja jouduin muutaman kerran puuttumaan rynnimisyrityksiin liinan kanssa. Hyvin kuitenkin muistaa nyppäyksen tarkoituksen ja välittömästi korjaa nenää syvemmälle ja lähemmäs. Toinen jälki meni jo todella hyvin. Kertaakaan ei pyrkinyt vetämään ja haistoi keskittyneesti jokaisen jalanjäljen tehden todella tarkkaa työtä. Edes jäljelle eksynyt ampiainen ei häkellyttänyt pahemmin vaan Noah luovutti ystävällisesti nakin palan kiukkuisemmalle, kiersi loivasti ja jatkoi jäljestystä <3  Seuraavaksi jäljellä totutellaan vähempiin nameihin, kulmatyöskentelyyn ja tehdään esinejälkeä. Lupaava pieni mies.