Eilen käytiin ATTn epiksisssä kääntymässä, tarkoituksena oli treenata Takun kanssa kontakteja, mutta jotenkin päädyin myös Rotan kanssa möllihyppärille, radalla oli pelkkiä hyppyjä ja putkia... Takun alkurata oli kaameaa sirkusta, mutta kun monen mutkan kautta päästiin esteelle 6, puomille, niin loppu menikin sitten ihan jees. Takun kanssa tavoite tuli täytettyä koska pääsin hyvin palkkaamaan kontaktit, tosin alun sähläyksessä kisafiilis oli jo jäänyt, että saas nähdä oliko tällä kerralla mitään vaikutusta tuleviin kisoihin.

No Rotta sitten... Rotta suoriutui mölliyden aloituksesta erinomaisesti koska me tehtiin puhdas nolla ja päästiin vielä palkintosijoille ollen 2. ... aikas mäheetä :)  Rotan kanssa ei oikeasti olla otettu kuin maksimissa 4 estettä peräkkäin ja nyt sitten kertaheitolla 17, hyvin kuitenkin Rotta haki kaikki esteet ja astui 55cm korkeiden rimojen yli. Yhden kerran se liukastui alussa aika pahan näköisesti, mutta jatkettiin siitä kuitenkin matkaa. Eihän rata mikään mielettömän silmiä hivelevän loistavaa ollut, mutta vastasi oikein hyvin meidän tämän hetken tasoa. Vauhtia saadaan sitten kyllä lisää, viettiä kun neidistä ei kuitenkaan puutu :)

Muuten ollaan viime aikoina treenattu sitä aksaa, Takun kanssa pyritty aina luomaan korkean viretason treenejä, Milon kanssa hioa jo osattua sekä kasvattaa taas pikkuhiljaa kuntoa. Rotan kanssa olen ottanut jonkin verran yksittäisiä hyppyjä, keppejä ja kontakteja. Keppien kanssa ollaan jo niin pitkällä, että mennään koko pystyt ohjureilla, viimeksi välistä puuttui kaksi, hyvin alkaa Rotta hahmottaa keppien ideaa :) Kontakteja hiotaan ja tehdään varmoiksi, kohta siirrytään lelupalkkaan. Eli ei tässä enää kauaa mene kun Rotankin kanssa pääsee oikeasti treenaamaan kun esteet alkaa olla hanskassa!