Tällä viikolla olen taas joutunut olemaan töissä, joten treenit ovat jääneet hieman vähemmälle. Kuitenkin tällä viikolla ollaan kertaalleen otettu tottista ja aksailtu kaikkien kolmen kanssa.

Keskiviikkona kävin Haunisissa ottamassa pikatodet ennen poikien huoltohierontaa. Milon kanssa noutoja ja Takun kanssa jääviä ja luoksetulopysäytyksiä. Takun kanssa taisin aloittaa ja hiotaan nyt avoimen luokan liikkeitä, kun menin ilmoittamaan Takun piirimestaruusjoukkueeseen avo-luokkaan 12.6. ... lie mikä kuningasidea... Jäävät, etenkin maahanmeno on Takulla hyvä, mutta seisomaan jäämiseen jäätymisessä on vielä hieman hiottavaa. Pysäytystä tolpan kierron kautta ja se meni hyvin. Milon aiheena nyt oli PK-estenoudot, Milo hyppää metrisen kyllä super hienosti sillä on siihen tosi hyvä tekniikka, noudoissa ei ihmeellistä mainittavaa, paitsi, että A-esteellä Milolla lähti kerran oikea etujalka alta ja rysähti A:ta päin... selvästi hieman loukkasi, mutta sitkeästi kiipesi yli ja teki täydellisen noudon :) Otin myös hieman seuruuta esteiden lomassa häiriö treeninä, pari huomautusta sai antaa, muuten ihan jees.

Torstaina oli vuorossa ihan supernopeat aksailut, poikien kanssa kontakteja ja lisäksi Takulle keppihetsausta namialustan kanssa. Rotta pääsi menemään putkea ja yhtä siivekkeen väliä, tällä kertaa palkkana lelu. Milon kanssa aloitin, kontakteissa ei ihmeellistä, ovat joka treeni kerta paremmat, eikä keinukaan tunnu hirvittävän enää niin paljon. Takun kanssa keinua namialustalla ja liukkaalla keinulla, taaskaan ei mitään ongelmaa, täysillä päähän... hämärää tuollaisen oravan ajatusmaailma... kepeillä hyvä vauhti, hetsasin namialustan lisäksi vielä vierestä. A:n ja puomin kontaktit tavan mukaan todella hienoja :)  Rotta-Potta pääsi viimeisenä kehiin ja otin tosiaan vain kahta estettä, treenin ideana oli meinaan lelupalkkaan siirtyminen ohjausharjoituksissa ja kyllä napsahti mali patukkaan kiinni. Tuli Rottikselle jopa ihan kiire :)