Sunnuntaina oli kisat Vantaalla Takun kanssa, yhteensä ohjelmassa 3 starttia ja tuomarina Esa Muotka. Kaikki radat meni pääosin erittäin hyvin ja tulosrivinä hyl, 0 ja 0 eli taas tuplanolla :) Olin tosi tyytyväinen, että kisoissa oli vaikeita keppikulmia, jotta päästiin treenaamaan niitä kisanomaisissa olosuhteissa pitkästä aikaa. Noah pääsi myös mukaan turistiksi kisapaikalle ja olikin ihan hyvä ottaa sitä mukaan pitkästä aikaa.

Takun ensimmäinen startti oli hylkäyksestä huolimatta omasta tuntumasta kaikkein paras. Yksi pieni herpaantuminen toi kuvioon yhden askeleen liian aikaisin ja Taku sujahti putkeen. Itse huomasin jälleen askeleen jo ennen kuin Taku ehti putkeen, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä. Harmittavaista, sillä rata oli muuten ihan TOSI HYVÄ ja olisi varmasti poikinut nollavoiton! Olin ihan mielettömän tyytyväinen Takun pujotteluun! Se kun on ollut meille haaste ja nyt kepit päättyi laidasta puolen metrin päähän, eikä Takulla ollut aikomustakaan lopettaa kesken ja hidastaa ennen loppua, vaikka itse irtosin voimakkaasti sivuttaissuunnassa!!

Toisesta startista tuli sitten nolla ja sijoitus 3. Valitettavasti TAAS pysäytyskontakti vei aikaa ja jäätiin voittajan juoksukontakteille 1,4s. Etenkin A:lla meni aikaa ja myös keinulta lähtö kesti kummallisen kauan, mutta puomin askelvaihdos tuskin vei kamalasti aikaa. Kuitenkin päätös on päätös...

Hyppärillä jäi taas nollavoitto askeleen päähän... lähdin ennen keppejä olleelta hypyltä aavistuksen väärään suuntaan, eikä Taku huomannut keppejä lainkaan vasta kuin liian myöhään. Joku tuomari olisi antanut moisesta seisoskelusta keppien väärällä puolella kiellon, mutta tällä kertaa siitä ei virhettä tullut. Keppikäskynkin olisi voinut antaa aikaisemmin... joka tapauksessa aikaa paloi rutkasti, mutta jäätiin voittajalle silti vain alle 2s. Huomaa alussa ihmisnuoli, jota en ole Takun kanssa varmaan ikinä tehnyt. Onnistui kuitenkin hyvin :)

 

 

 

 

 

 

Tapahtui viikolla

Loppuviikosta kävin vielä pariin otteeseen hallilla Noahn kanssa ja torstaina siellä epiksissä... joo... vielä menee tovi ennen kuin minisalama Noah on kisavalmis. Epiksissä yritin soveltaa radasta sitä hyppäriä ja sitä oli hieman vaikea toteuttaa. Koko ohjaussuunnitelma kaatui siihen kun päästin Noahn heti alussa putken väärään päähän, eikä seuraavan tilanteen ohjaus istunut ollenkaan siihen lähestymiskulmaan. Jotta yhden kerran väärä putken pää ei riitä, piti koittaa sitä vielä kerran uudestaan.... ja todeta, ettei toimi. Kolmannella yrittämällä sain Noahn putken oikeaan päähän ja seuraavan kuvion ohjauskin pelitti jotenkin. Kunnes liian voimakas ennakoiva valssi pysäytti Noahn ennen estettä kuin seinään ja kulmahampaan mun kämmenselkään. Siitä sitten äkkiä pois muiden tieltä. Jos haetaan jotain positiivista... Noah pysyi lähdössä, yksikään rima ei tippunut ja vauhtia ainakin riitti :D   Onneksi mulla oli mukana terapia-Taku ja tehtiin Takun kanssa avoimessa luokassa hieno rata, jossa pääsin vahvistamaan loistavaa puomin kontaktia!!

 

 

Lauantaina todellinen pikavisiitti hallille Noahn kanssa. Tarkoituksena vain testata miten onnistuisi vaihtaa kepeiltä namialusta lelupalkkaan. Eipä siinä ollut mitään ongelmaa ja jatkossa Noahlle lentää kepeillä palkaksi narupallo. Pikkumies oli pallostaan ihan onnessaan :)