Tämä viikko on ollut melko agipainotteinen, keskiviikkona epikset, torstaina Takun viikkotreeni ja perjantaina Milon kanssa treenaamassa.

Keskiviikon epikset meni ihan hyvin, radat itsessään kokonaisuuksina ihan jees. Takun kanssa aloitin ja olin muka kovin päättänyt tekeväni nollan, mutta toisin kävi kun ohjasin Takun toiseksi viimeisen esteen ohi... mutta onneksi orava luuli tehneensä puhtaan radan :) Kontaktit oli radalla tosi hyvät ja nopeat, mutta alussa Taku touhui jotain ihme haahuiluja, nousi lähdössä seisomaan ja katseli aivan väärään suuntaan 2-3 esteen välillä, ihan kuin olisi hakenut jotain... hämärää, mutta onneksi kyseessä on nuori koira. Milon rata oli ihan super ja kontaktit oli ihan super, no olisi toinen A:n kontakti voinut olla nopeampi, mutta..... otin sitten Milolle sen uran toisen ylösmenokontaktivirheen puomilta ja ihan omaa syytä kun lähdin puomille vedättämään. Täytyy muistaa!!! Aika Milolla oli kyllä tosi hyvä, koska parhaimman ajan tehnyt vedätti kontaktit ihan törkeästi läpi yhtään hidastamatta ja toiseksi nopein jätti kaksi pysäytystä väliin eli kun nopeimmalle ajalle jäätiin 3,5s, niin kontakteja juoksuttamalla oltaisiin helposti oltu mukana... hyvä Milo!! :)

Torstain pienryhmätreeni koostui yhdestä 11 esteen tekniikkapätkästä, jossa sitten riittikin ihan haastetta... saatiin se kyllä useamman kerran puhtaastikin läpi, mutta sitten yritettiin hioa backlapia yhteen kohtaan eri tavalla kuin itse sen aikaisemmin tein ja en saanut sitä onnistumaan... taas todettiin, että minä en osaa ohjata jos en saa liikkua, siksi varmaan sylkkärit ja takaaleikkaukset on mulle jotenkin niin vaikeita. Taku oli taas alkuun hieman nihkeän oloinen, mutta lämpeni kyllä loppua kohden.

Perjantai aamuna kävin ottamassa Milon kanssa samaa pientä ratapätkää, rata meni kyllä Milon kanssa tosi hienosti, otettiin osissa ja yhdessä. Muutama riman pudotus, mutta ihan treenin loppuvaiheessa kun alkoi Milollakin olla jo hapot reisissä. Kyllä siitä vaan on tullut niin taitava :)