Lauantaina oli huisin jännät kisat Järvenpäässä, itse synttärisankari jäi kyllä hieman nuoremman sukupolven varjoon, vaikkei Milokaan huonosti mennyt. Milon tuloslista oli 5, 10 ja hyl. Takulla 5, 0/sij.2. ja 0/3.sij.

Milon kaksi ensimmäistä rataa oli oikeasti ohjauksellisesti hyviä, mutta ensimmäisellä radalla tuli alas 2. rima ja toisella kaksi rimaa, jotka molemmat meni mun piikkiin, ensimmäisen riman tiputin itse potkaisemalla siivekettä ja toinen rima tuli ihan huolimattomasta ohjauksesta. Muuten meno oli ihan jees... keinu oli taas aikaa kuluttavan hidas ja ensimmäisellä radalla muutenkin kontaktit hitaat. Viimeisellä radalla eli hyppärillä alkoikin sitten rimoja lennellä enemmän ja laitoin kolmannen kohdalla homman poikki kun alkoi mennä sikailuksi... huoh, aina jotain. Huono pohjatyö kostautuu jälkikäteen... Milon kaksi ensimmäistä rataa on videolla ja lataan ne tänne heti kun ehdin.

Ja sitten päivän jännitysmomentteihin :) Takulle ensimmäiseltä radalta siis 5, myös 2.riman tiputus, mutta hyvin tuli treenattua sitten kunnon pysäytyskontaktit. Toisella radalla oli erittäin tiukka ihanneaika, eikä siellä pahemmin olisi ollut aikaa seisottaa koiraa kontaktilla, joten hyvin minimaalisilla pysäytyksillä saatiin ajaksi -3,75 ja sijoituksena toinen ihan haastavassa porukassa, voittajalle jäätiin 0,26s. Yksi niisto meni hieman poikkoiluksi, joten siinä paloi aikaa, mutta muuten ihan jees suoritus! Viimeinen rata oli hyppäri ja se menikin sitten oikein mallikkaasti, saatiin kuitenkin Juha Oreniuksen ja Gaian kanssa aikaiseksi täysin sama aika ja jouduimme/pääsimme uusimaan rataa sijoituksen selvittämiseksi. Koska molemmat hyllytettiin ekalla yrittämällä, piti homma uusia vielä kertaalleen. "Valitettavasti" Juha veti siihen vielä nollan ja meiltä jäi yksi irtoamishyppy suorittamatta kun Taku alkoi rataa jo ennakoida. Joten siis sijoitus oli 3., mutta kyllä oli hauskaa :)  Takun keskimmäinen ja toinen uusinta on videolla.

Yllättävää oli se, että ekalla radalla molemmilla tuli 2. rima alas, syyksi luulen sen, että ensimmäinen hyppy oli 55cm ja loput 60cm. Treenaan meinaan AINA niin, että ensimmäinen rima on 65cm ja loput mitä sattuu eli eli... täytyykin siis ottaa muutama treeni niin, että ensimmäinen rima onkin matalampi kuin seuraava. Hyppy oli kyllä haastavassa kulmassa joka itsessään jo lisäsi vaikeutta, enkä siis ihmettele Milon tiputusta, mutta Takun riman tiputtaminen laittoi asiaa pohtimaan, koska Taku tiputtaa TODELLA harvoin.

Oli kyllä hauskan aurinkoinen kisapäivä!! Noah jäi tällä kertaa Timon kanssa kotiin että sain rauhassa keskittyä kisaamiseen. Täytyisi meinaan nyt hieman alkaa hakemaan hyvää kisafiilistä kun nuo arvokisat uhkaavasti lähenee...