Team Musta on päässyt aikas tavalla, ainakin normaaliin verrattuna, jäljestelemään pelloille. Molemmille olen tehnyt nyt noin viikon sisään 4-5 jälkeä.

Milolle erilaisilla variaatioilla noin 200-400 askeleen jälkiä, tarkoituksena hakea rutiinia ja etsiä hieman vahvistettavia asioita. Kulmat tarvii tällä hetkellä vahvistusta ja niitä olen nyt jonkin verran enemmän tehnyt suhteessa esineiden määrään. Esineilmaisu on nyt mitä on, ilmaisee esineen 99% varmuudella mutta makuuasento on vino ja Milo saisi olla esineellä aavistuksen rauhallisempi, tätä asentoa en nyt lähde enää muuttamaan. Motivaatio jäljelle on tällä hetkellä hyvä ja työstää jälkeä keskittyneesti ja riittävän syvällä nenällä. Tämän päivän jäljen pohja oli melko vaativan kuiva ja kova, lisäksi tuuli oli maanpinnalla melko voimakas ja pyörittävä. Milosta huomasi heti että alkoi keskittyä jälkeen tarkemmin ja ajoi sitä rauhallisesti. Pari kertaa teki suoralla tarkistus pyörähdyksen jos ajautui jäljen alapuolelle, löysi kuitenkin pian takaisin jäljelle.

Noah suuri jälki lupaus... tai jotain :)  Noahn kanssa olen nyt ihan tosissaan aloittanut tekemään jälkiharjoitteita, takana siis viimeisen viikon ajalta muutama 100 askeleen suora, jokaisella askeleella nami ja tarkoituksena opetella rauhallista, jokaisen askeleen läpikäyvää, maavainuista työskentelyä. Motivaatio Noahlla on kyllä kohdillaan, joka kerta innoissaan vetää pellolle ja ajaa koko jäljen intensiivisesti keskittyen, pää nousee maasta vain pienen konfliktin myötä kun joudun jarruttamaan liinasta menoa vauhdin kiihdyttyä tai kun meinaa askel jäädä välistä, jatkaa kuitenkin pian taas jäljestämistä ja oikeasta suunnasta rauhallisemmin. Noah on tähän mennessä työskennellyt kovassakin tuulessa hienosti maavainulla vaikka alun parilla jäljellä hieman ilmavainua vastatuulessa meinasikin nostaa.

 

En osaa sanoa mikä jonkinasteinen jälkikärpänen muhun on iskenyt, mutta olen jopa hieman innostunut jälkihommista... liekö sillä sitten vaikutusta, että ehkä tällä hetkellä itsellä on jonkilainen visio siitä miten jälkeä opetetaan ja minkälaiseen työskentelyyn on tarkoitus pyrkiä. Toinen innostava tekijä voi kyllä olla meidän mielettömän hyvät jälkipeltomaastot ihan kodin läheisyydessä, kaikki käytettävissä olevat pellot sijaitsee 15km säteellä meiltä kotoa ja niitä on monta hehtaaria, tässä yksi esimerkki... kaikki virheä pelto on meillä käytössä ja tässä vain ehkä noin puolet käytössä olevista pelloista :)

1313433652_img-d41d8cd98f00b204e9800998e