Näin ollaan sitten saatu päätökseen tämän vuoden kisakalenteri ja syksylle asetetut tavoitteetkin tuli saavutettua!! Takulle siis se kaivattu tuplanolla ja päälle vielä yksi ylimääräinen, 0, -, 0 ja 0. Milo kisasi vain kaksi starttia ja Milollekin toiselta radalta hyvä nolla! Päivän kuudesta startista siis 4 nollaa ja kaksi hyllyä, hylkäykset sinäänsä voi ottaa ihan itseensä kun molemmat koirat hyllytti samaan kohtaan.... missä siis vika, hmmmm... Pakkasta oli koko päivän lähemmäs -15 ja koko 8 tuntia kestäneen päivän aikana taisin istua paikoillani 45min, että kyllä tuntui illalla sauna hyvältä ja univaikeuksista ei ollut tietoakaan :) Valitettavasti olin yksin reissussa eli yhtäkään rataa ei ole videolla...

Takun startit meni kuitenkin kohtuullisen hyvin, molemmilla agiradoilla tein pysäytyskontaktit ja vähän niitä harjoiteltiinkin eli ajoilla ja sijoituksilla ei juhlittu. Hyppärinollalla tuli puolessa välissä rataa Takulle pieni epävarmuus kohtaus kun oli ihan varma, että oltiin menossa yhden hypyn jälkeen putkeen, mutta eukko ohjasikin ihan toiseen suuntaan. Siinä se sitten hetken aikaa seisoskeli kunnes itse tajusin ottaa sen mukaan ohjaukseen, kyllä siinäkin paloi varmaan 1,5s... Viimeinen rata meni ohjauksellisesti aika nappiin, kepeille kuljetin varman päälle eli siinä varmasti hieman ylimääräistä, mutta itse kepit meni Takulta hyvällä vauhdilla. Ajassa jäätiin radan voittaneelle Janitalle ja Hitille vain 4+s ja heillä ei olisi enää nopeammat juoksukontaktit voineet olla eli ajallisesti olen tosi tyytyväinen, Takun keinukin olisi voinut olla selvästi nopeampi. Kaikenkaikkiaan hyvät radat ja ohjaaminenkin tuntui sopivan helpolta :)

Hyppärinollan olikin yksi kaveri ottanut videolle eli tässäpä tuo :)

 

 

 

Milon nolla hyppäriltä ei ihan riittänyt H-sertiin... radan profiili oli hieman vääränlainen Milon tyyppiselle koiralle... jatkuvaa käännöstä eikä yhtään suoraa. Mutta Milo suoriutui radasta kyllä erinomaisesti ei yhtään kaarrosta ja eteneminen meni aika optimaalista reittiä, yhdessä kohdassa Milo olisi voinut tulla nopeammin, että ehkä oltaisiin päästy tällä radalla hieman parempaan aikaan, mutta ei missään nimessä parhaimpiin aikoihin. Kuitenkin salama oli oikein hieno ja saatiinkin kehuja Milon nykyisestä etenemisestä :)

 

Takulla on nyt sitten kaikki nollat kasassa ja Milolta puuttuu vielä 4 nollaa, sisältäen tietysti tuplan ja nollavoiton. Mutta näin oli tarkoituskin kun en ole varma haluanko Miloa viedä ensi vuonna arvokisoihin... Milolla taitaa starttejakin olla puolet vähemmän kuin Takulla. Nyt voi kuitenkin hyvillä mielin varata hotellia kesän kisakoitoksia varten!!