Milo on taas päässyt puruhommiin parin kuukauden tauon jälkeen, tällä kertaa ollaan käyty Raisiossa Haunisten kentällä treenaamassa, maalimiehenä toimi Jarmo Määttänen. Ensimmäinen treeni oli perjantaina ja toisen kerran käytiin sunnuntaina.

Perjantain treeniin ajattelin korjata edellisen treenin huonoa puolta kun treenattiin Juhan kanssa Kirkkonummella eli piilotyöskentelyä, siellä Milo jostain syystä kävi piilolla tavallista hitaammin hihaan kiinni. Nyt treeni aloitettiin niin, että vein Milon "hallinnassa" piilolle, josta kierrä käskyllä haukkumaan, poisveto ja samalla Jarmo uhaten perässä, jotta saatiin vietit ylös. Tästä sitten "hallinnalla" keskelle kenttää piilonkiertoihin, ensin tyhjälle ja sitten maalimiehen piilolle, muutama haukku ja palkka. Nyt kiinnikäyminen oli hyvä ja nopea! Lisäksi samanlaista vietinnostatusta piilolla muutaman kerran ja loppuun otettiin pako, josta irrotus, palkka ja pois. Vartioinnissa Milo lähti taas ennakoimaan siitä palkkausta ja käytti hampaat hihassa, mutta irrotti hyvin käskystä. Hallinta on sen takia heittomerkeissä, koska ei sitä voinut sellaiseksi sanoa... Milo kävi niin kierroksilla ja varmasti vieras maalimies loi lisäjännitettä tilanteeseen, eikä meidän hallinnasta meinannut tulla mitään.

Sunnuntaina keskityttiin sitten yllättäen, hallintaan. Jarmo seisoi kentällä ja kierrettiin Milon kanssa seuruussa ympärillä, vuoroi päästin viettiin agressiolle ja vuoroin suoraan kiinni. Nyt hallinta oli jo ihan eri lukemissa ja sitä voi jo hallinnaksi kutsua, mutta vielä täytyy saada mun ohjausta tilanteessa tarkemmaksi, jotta saadaan hallinta Milollekin selkeäksi. Kiinnikäymiset oli nyt todella hyviä ja nopeita, puruote täysi, voimakas ja rauhallinen. Otettiin pariin kiinnilähetyksiin hieman kuljetusta, siihen irrotus ja pitempi hiljainen vartiointi. Ensimmäinen tosi hyvä, mutta toisella hieman ennen kuin minä lähdin kävelemään kohti Milo alkoi tarjota haukkua. Mun vierelle tulo ei kuitenkaan häirinnyt Miloa ollenkaan vaan tuijotti herkeämättä maalimiestä :) En taas muista koska olisi viimeksi treenattu sitä, että mä tulen sinne viereen, mutta hyvin meni. Loppuun vielä Timon moton mukaisesti; hyppy ja pois!

Tarkoituksena olisi nyt Jarmon kanssa hioa Milon koeliikkeitä koekuntoon ja lisätä joukkoon myös II- luokan liikkeitä. Vahvistaa Milon heikkouksia ja ylläpitää sen vahvoja ominaisuuksia, niin ja opettaa munt tekemään hallintaa :)